Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Tehlikeli erkekler

Tehlikeli erkekler
 

Bu erkeklerden uzak durun!
Kadınların en büyük derdidir hayatları boyunca anlaşabilecekleri ve uyum içinde yaşayabilecekleri en doğru erkeği bulmak. Hayatları boyunca bu işin bir formülünün olup olmadığını arayıp dururlar ama hiçbir zaman da bir sonuca ulaşamamışlardır. Biz de kadınların başına en büyük sorunu açan bu tartışmayı sizleri için formülize ettik. Sözümüz tüm kadınlara. İşte size hayatınız boyunca kesinlikle bulaşmamanız gereken ve ilişkiye girmemeniz gereken dokuz erkek türü:

Yaş olarak sizden çok küçük olanlar
Siz siz olun asla kendinizden küçüklerle ilişki yaşamayın. Partnerinizden daha olgun olmanız mutlaka bazı sorunları beraberinde getirecektir.

Milyonerler
Zengin ve çok bilmiş. Tahammül sınırlarınızı zorlayabilir. Herşeyi hatta sizinle ilgili konuları bile sizden daha iyi bildiklerini sanırlar. Paraları da aşırı özgüvene neden olur.

Mankenler, modeller
Egonun en çok zirveye çıktığı meslek grubudur. Kesinlikle uzak durun.

Müzik yapımcıları, şarkıcılar, müzik grubu elemanlar
Sizin için romantik şarkılar yazabilirler, duygularınıza en istediğiniz şekilde ulaşabilirler fakat müzik adamları aslında kendilerinden başkasına önem vermezler. Hayatta en önem verdikleri şey egolarıdır.

Başka kültürlerin erkekleri
Kültürleri ve yaşantıları çok farklı olur. İlişkiniz zor ilerleyebilir. Farklı kafa yapıları farklı hayatlar anlamına gelir.

Ekran yüzleri
Sürekli televizyonlarda gördüğünüz her dakika sizinle birlikte olan erkekler tehlikelidir. Gay olma ihtimalleri bile var. Sağlıklı bir ilişki için uzak durun!

Aktörler
Meslek hayatlarını gerçek hayatlarına uyarlarlarsa yandınız demektir. Özel hayatlarında da rol yapmayı sevdikleri için kendi kimliklerini göstermezler.

Sporcular
Özellikle medyatik olanları adeta kendilerini kaybetmiş gibi davranırlar.

Mesleği asker olanlar
Attıkları her adımı prensipler ve kurallar çerçevesinde atarlar. Kuralların içinde boğulmak istemiyorsanız kesinlikle uzak durun! (Kaynak:Milliyet)

Seçimler mesleklere göre yapılacaktı da ne diye bizi yorup duruyorlar aşk meşk diye... Hani nerde büyük aşklar?

Bize “bütün aşklar tatlı başlar” diye eksantrik cümleler kurduruyorlardı şimdi de başka telden çalıyorlar... Bu işte bir yanlışlık var...

Olayı çözdüm... Yazının kıskanç bir erkek tarafından yazılma ihtimali fazla. Yazara kalsa bu sene de herkes bekâr gezecek.

:)))))))) Kıskanç bir kadın tarafından yazılma ihtimali de var tabi...

Siz iyisi mi bu yazıyı görmezden gelin aksi halde kendi alın yazınız tehlikeye girebilir... Benden söylemesi... Bu güzelliğimi de unutmayın.

:) İyi bayramlar

http://www.esmakahraman.com/tehlikeli-erkekler/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..