Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Telekomünikasyon alanında uzman, İTÜ mezunu Elektrik Mühendisiyim. Başta EGE uygarlıkları olmak üzere Tarih, Gezi ve Resim Yapma ilgi alanlarımdır.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
CHP'nin koltuk sevdalıları...

Güzel ve gerçekleri anlatan, tümüyle katıldığım görüşleri içeren yazınızdan dolayı sizi kutlarım.

13 Nisan 2011 16:57
Lydia Uygarlığı’nın geleceğe bir armağanı (para)-1

Değerli Hocam, arkeoloji konusunda bizlerle paylaştığınız çok değerli çalışmalarınızın büyük bir bölümünü zevkle okudum. Bu konulara ilgisi olan biz amatörler için çok faydalı kaynaklar. Bu ara ilgi alanımda olan Lydler olduğu için bir derleme hazırladım. Gürüşlerinize sunmak istedim; alpaslanguzelis.wordpress.com/2011/03/10/lydia-ve-lydler/ Esenlik dolu günler dilerim, saygılarımla..

16 Mart 2011 02:06
Ergenekon cephesi CHP'yi terk ederken demokratların görevi

CHP'de yaşanmakta olan ve Türkiye demokrasisi adına umut vaat eden gelişmeler karşısında, bu partiye karşı tümüyle ön yargılar içinde hareket eden, AKP etrafında toplanmış çıkar odakları bu durumdan rahatsız olmaktadırlar. Bu tutumları bu odakların ne kadar demokrat olduklarını, demokrasiden anladıklarının aslında faşist bir tek parti rejiminden ibaret olduğunu da ortaya çıkarmaktadır. Onlar için Halkımızda sadakaya mahkum edilmesi gereken kellelerdir. Ne kadar saldırsalar da ergeç bu ülke aydınlığa ulaşacaktır.

21 Mayıs 2010 15:32
 
Toplam blog
: 7
: 808
Kayıt tarihi
: 29.01.11