Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '12

 
Kategori
Siyaset
 

Tezkere Meclisten geçti

Tezkere Meclisten geçti
 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yabancı ülkere gönderilmesi ve görevlendirlmesi için 1 yıllık tezkere meclisten geçti. 

Belki Suriye' ye göz dağı vermek için, belki de ileride Suriye' ye yapılacak bir müdehale için. Doğru olan bunun nedenini, niçinini tartışmak değil. Doğru cevabın hangi için olduğunu bilmek şu an için mümkün değil. Sorulması gereken başka sorular var ;

- Bu ülkenin yıllardır kanayan bir yarası haline gelmiş bir terör örgütü sorunu var. Sivil ve asker olmak üzere binlerce vatandaşımızı ölümüne neden olan bu terör örgütünün kamp yerleri, kimler ile iş birliği içinde oldukları herkes tarafından bilinmekte. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Ekim 2007 de Barzani için "teröre yatalık ediyorsun" demişti. 

- Artan bunca terör olaylarına rağmen neden Barzani yönetimindeki PKK kapmlarına Türk askerini göndermek için bu meclisi toplamadınız! Neden yanlışıkla olduğu ifade edilen  ve 5 sivil vatandaşımız ölümüyle sonuçlanan olay için gösterdiğiniz hassasiyeti, binlerce askerinizin şehit olduğu bir terör örgütü ile mücadelede göstermediniz. Üstelik bu terör örgütü hiç bir eyleminde yanlışıkla değil, bilerek, isteyerek ve kurgulayarak bu insanlık dışı eylemeleri yaparken sadece sınır içi operasyonlarla yetindiniz. 

Bu soruların cevapları verilmediği müddetçe, çıkarılan bu tezkerenin samimiyeti konusunda bu halkın inancı tam olmayacaktır.

 
Toplam blog
: 2
: 230
Kayıt tarihi
: 30.05.12
 
 

Kişisel Gelişim Uzmanı ..