Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1953 İğneada doğumluyum. A.İ.T.İ. Akademisinden mezun olduğum gün bulduğum ilk otobüse atlayarak yine bu beldeye döndüm. Halen bu beldede yaşıyorum. İğneada Doğal Ekosistemi Koruma Bölgesel Yaşamı Destekleme Derneğinin kurucu başkanıyım. Ve bu görevi halen sürdürüyorum. İğneada’nın ülkemizde henüz çok yeni b..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yaşadığımız hayatın içinden!

Talipçiğim! Arabanın çalınmasına üzüldüm. Geçmiş olsun. Sonra da aklıma ne geldi biliyor musun? Acaba o binbir çeşit olta, misina, fırdöndü, zil vs. dolu olan ve bir "Almancı bavulu" kadar büyük olan malzeme çantan ve o birbirinden güzel olta takımların bagajda mıydı acaba? Şayet onlar da gittiyse inan en az senin kadar üzülürüm. Gözlerinden öperim kardeşim.

29 Aralık 2008 16:56
Eczane Sefa… Geç kalana cef

Bloğunu ilk olarak ben okuyormuşum. En altta öyle yazıyordu. Ülkemiz insanları ne hale gelmişler, büyük şehirde yaşamak bu kadar mı zorlaştı ya hu. E hadi artık topla tası tarağı dön buralara kardeşim. Ha bu arada "Hapse" değil "Apse" olacak vakit varken değiştir o kelimeyi. Gözlerinden öperim. Orhan UYANIK - İĞNEADA

26 Kasım 2008 00:57
Blog Ajandam!

Sevgili kardeşim çok güzel bir çalışma yapmışsın tebrik ederim. Bu kadar arayı açma özlettin kendini! İğneada dan selamlar.

25 Ekim 2008 22:32
 
Toplam blog
: 4
: 1511
Kayıt tarihi
: 07.02.07