Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '11

 
Kategori
Futbol
 

Trabzon Kupada da Güzel

Trabzon Kupada da Güzel
 

Fotoğraf, www.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


Spor Toto Süper Ligin lideri Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında kendi sahasında karşılaştığı Manisaspor'u 3- 1 yenerek kupada da lider duruma geldi. 

Bordo- mavililer özellikle ilk yarıda fırtına gibiydiler. İlk yarıdaki güzel futbol maçı da kopardı. 

Manisaspor'un genç oyuncularına da şans verdiği mücadelenin hemen başında öne geçmesi iki takımın ligdeki maçını hatırlattı biranda. Acaba Manisaspor, Trabzonspor' a yine süpriz mi yapacak diye düşünürken Trabzonspor önce beraberliği yakaladı, sonra da öne geçti. 

İki takım da seyir zevki yüksek bir karşılaşma izlettirdiler. Mağlup duruma düştükten sonra daha çok pozisyona giren Trabzonspor'du. Bordo- mavililer güzel bir pas trafiği oluşturdular. İleriye hızlı çıktılar. Yattara ve Jaja gibi yetenekli ayaklar sonuç üzerinde etkili oldular. 

Manisaspor'da bence maçın adamı kaleci Recep'ti. Öyle toplar çıkardı ki, anlatılmaz. Recep'in tarihi bir farkı önlediğini söyleyebilirim. 

Manisaspor, ileriye çıkarken kaptırdığı toplar yüzünden sıkıntı yaşadı. Bu kaptırılan topları Trabzonspor hızlı ve etkili bir şekilde kullandı. 

Hikmet Karaman ikinci yarıya Dixon'ı alarak başladı. Böylede orta alanda takımın gardını yükseltmeyi düşündü. Bir anlamda bu gerçekleşti de. Fakat Trabzonspor da ikinci yarı oyunu rölantiye aldı ve 70 dakikada bulduğu üçüncü golle kazanmayı garantiledi. 

Bu grupta şimdi işler iyice karıştı. Grubun diğer iki takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Konya Torku Şekerspor berabere kaldılar. Beşiktaş ile Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek son maç nefesleri kesecek. 

Kupayla ilgisi kalmayan Manisaspor'un ligde başarılı olacağını düşünüyorum. Görünen o ki, ligin ikinci yarısında daha iyi bir Manisaspor izleyeceğiz. 

 

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..