Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '09

 
Kategori
Yurtiçi Tatil
 

Trakya'nın yükselen yıldızı Keşan

Trakya'nın yükselen yıldızı Keşan
 

Trakya bölgesi Türkiye'nin en medeni insanlarının yaşadığı yöremizdir .. Zaten Edirne bilhassa son zamanlarda Trakya Üniversitesinin inanılmaz katkılarıyla Türkiye'nin en güzel yaşanabilecek talebe şehirlerinden biri olmuştur.

Gidip de kendi gözleriyle gördüğü zaman insan bunları çok mutlu oluyor .. Bir tarafta karanlık çağa çekmek için uğraşan güçler Türkiye'yi .. diğer tarafta en güzel Avrupa şehirlerine taş çıkartan bir talebe şehrimiz ..

Trakya'da çok büyük potansiyeli olan bölgelerden biri de KEŞAN .. Bu yöremiz hem insanlarının sıcakkanlılığı hem medeniliği ve hem de Turim açısından muazzam olanaklarıyla görülmeye değerdir.

Örneğin, çoğumuz bir "AKDENİZ VE EGE" tutturmuşuzdur.. tatil için ..

Halbuki SAROS dünyanın en güzel ve temiz denizlerinden birine sahiptir .. Bu deniz kendi kendini temizleyebilmektedir .. ki çok nadirdir bu ..

Üstelik de bu yörenin fiyatları güneye nazaran çok daha uygundur .. ve de çok daha kolay ulaşabilirsiniz ..

Ama en büyük avantajlarından biri de Ege ve Güney'deki gibi "VICIK VICIK" insan kaynamamasıdır.. Yani bu bölgeler çok daha tenha ve rahattır ..

Dolayısıyla bu bölgedeki yazlık tesisleri daha bir alıcı gözüyle incelemenizde fayda var ..

Bu arada söylemeden geçmeyelim .. Keşan Belediyesi de elinden geleni yapıyor.. Ziyaretçilerin mutluluk katsayısını arttırabilmek için .. Örneğin Halkla İlişkiler departmanı başında bir Erdoğan Demir bey var ki dostlar başına .. Her türlü ilgiyi gösteriyor vatandaşlara .. Yani maalesef birçok yerde olduğu gibi bir destek veya yardım istendiğinde hemen yüzünü buruşturup, kaşını çatıp yokuşa sürmeye çalışan "değerli" Turizmcilerimizden değil kendisi :)

Şaka bir yana nerden mi biliyoruz .. Çünkü daha önce de tanıtım bilgi vs amaçlı muhtelif temaslarımız oldu kendisiyle ve her seferinde gerçekten de candan ilgi gördük ..

Onun için burada bir kere de bu kardeşimize teşekkür edip, diğer yerlerdeki turizmcilere de örnek olmasını diliyoruz bu durumun ..

Hadi bakalım bavulları hazırlayın .. Bu yaz Keşan'a gidiyoruz ..

TÜRKİYE İNTERNETTE
 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..