Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Transparan kombinler konusunda ne kadar cesursunuz?

Transparan kombinler konusunda ne kadar cesursunuz?
 

Transparan trendi bayanların vazgeçemediği, özellikle yaz aylarında sokak modasında çokça gördüğümüz trendlerin başında geliyor. Hal böyle olunca da, hemen hemen tüm bayanlar bu trendi bir tarafından yakalayıp, kombinlerinde şefaf detaylara yer veriyor olması tabi ki kaçınılmaz.

Bazı kombinlerde transparanlık sınır noktasına taşınırken, bazılarındaysa aşırıya kaçılmadan, daha mütavazi şekilde bu trend yansıtılıyor. Transparanlık sınırları ne olursa olsun, işin içinde biraz seksilik, biraz çekicilik, biraz da stil olmalı diye düşünüyorum. Gerisi kişinin kendi tercihine ve insiyatifine kalmış bir durum doğrusu. 

2015_ilkbahar_yaz_bayan_modası_transparan_trendi

2015 sokak modasından stilleri incelediğimdeyse karşıma çıkan, transparan detayların kombinlerdeki konumlarının farklılık göstermesi oldu. Bu durumu da sizlerle paylaşmak istedim. Sizin de bu trendle ilgili olumlu düşünceleriniz varsa ve kombinlerde bu trendi nasıl yansıtacağınıza karar veremiyorsanız, şıklara bir göz atın derim.

1- CESUR TRANSPARANLAR

Stilinizde cesur parçaları kullanmaktan kaçınmıyorsanız, bu trend tam size göre. Oldukça iddialı kombinler için tüm yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Baştan aşağı dantel giyerek bu transparanlığı yansıtabilirsiniz. Ayrıca giyeceğiniz mini bir elbisenin dekolte kısımlarında şifon ya da tül kumaşlarla bu cazibeyi kolayca yakalayabilirsiniz.

transparan_kombinler_7

transparan_kombinler_3

2- ETEK UÇLARI TRANSPARAN

Kombinlerinizde transparan trendini yansıtmanın en kolay yollarından biri, etek uçlarında bu detaylara yer vermek. Bunun için dantel ve şifon eteklerden edinebilirsiniz. Üstelik bu tarz eteklerle kombin yaparken çok geniş alternatiflere de sahip olacaksınız. Spor ayakkabılarla ya da sandaletlerle harika duran bu tarz etekler, topuklu ayakkabılarla da çok zarif görüntüler sergiliyor, unutmayın. 

transparan_kombinler_10

transparan_kombinler_4

3- TRANSPARAN ÜSTLER

Transparan üstler pek çok moda tutkununun ve bloggerın vazgeçemediği parçlar arasında. Bazıları tamamen transparan üstler tercih ederken, bazılarıysa ufak detaylarla daha gizemli kombinler oluşturmayı seviyorlar. Sizin tercihiniz hangisi?

transparan_kombinler_11

Sydney Fashionweek 2015

Daha fazlası için blogum "PIMOOD"u ziyaret edebilirsiniz.

Trendler ve stil videolarımı Youtube kanalımdan ve Pembenar Moda'nın Video bölümünden izleyebilirsiniz. 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..