Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '13

 
Kategori
Güncel
 

Tüketici Hakem Heyeti bankalarla baş edemiyor. Bankacılık kanunu yenilenmeli artık

Tüketici Hakem Heyeti bankalarla baş edemiyor. Bankacılık kanunu yenilenmeli artık
 

Kim kimi soyuyor? Hükümet neden sessiz?


Faiz dışında müşterisinden değişik isimler altında para kesen müşterisini soyan Bankalara hükümet ses çıkartmıyor. Bankaların yaptığı ahlaksız ve zalim kesintilere karşı zavallı tüketiciler bilerek madur edilmekte. Hükümet arsız bankaların keyfi uygulamalarına karşı Tüketici hakem heyetlerine gidilebileceğini ifade edebilir ama bu artık Tüketici hakem heyetleriyle olucak bi iş değil.

Kredi kartlarından kesilen paralar, mevduatlardan alınanlar, hesap işletim ücreti saçmalıkları gibi aklınıza gelebilecek her türlü saçma sapan soygun yapılmakta ve Hükümet halkı tüketiciyi bu keyfi kesintilerden koruyacak yasa yapmaya isteksiz davranmakta bununyerine müşterileri oyalayan kalıcı çözüm üretmeyen zorlu ve zorlayıcı, yıpratıcı bir yolu göstermektedir, Tüketici Hakem Heyetine başvur paranı geri al. Lanet olsun o kesintilere ve o kesintiler yüzünden insanın madur duruma düşüp sinirlerini zıplatan uygulamalara.

Hükümet, siyasal alanda nasıl ki halkın yanında darbecilere karşı her türlü önlemi ve yeni anayasayı yapmak istiyorsa aynı şekilde zor ve madur durumda kalan soyulan zavallı halktan kesinlen paralarla gelirlerini arttıran bankalardan keseceği gelir vergilerini düşünmeyi bıraksın artık.

Bankacıların yaptıklarına dur diyecek cesur bir PARTİ yokmu?

Yok. MHP zaten milleti unutmuş devleti ve onun atomsal bölünmez bütünlüğünü düşünüyor, CHP ise zaten hızla HALK değil marjinal parti olma yolunda yelken açmış. 

Allah bu halka yardım etsin, bu halkı bu zalim köleci bankaların elinden kurtarsın.

Lütfen bankalarla az çalışın, olabildiğince onlardan kredi kullanmayın. Bankalar asla sizin dostunuz değil kesinlikle düşmanınızdır. Ne kadar onları az aracı kılarsanız o kadar iyi edersiniz. Küresel soygunculara daha az soyulursunuz. Olabildiğince nakite dönün, olabildiğince kredi kartı kullanmayın, paranızı Bankalarda değil altına çevirip çelik kasada tutun, onların ekonomiye karı büyük işletmeler için zavallı dar ve orta gelirli aileleri yok etmek için çabalayan bankalardan uzak durmak boşanmaları ve ailelerin iflaslarınıda ortadan kaldırır.

Bankaları ve onların müşterilerinden haksızca kestikleri paralar için uydurma uygulamalarını, hükümeti ve kulağının üzerine yatan muhalefeti şiddetle kınıyorum.

Bankalar kesinlikle günümüzün Ebu Cehilleri, Ebu Lehebleri ve Ebu Sufyanlarıdır.

( En son Hızlı Para Çekme adı altında para çeken müşterisinden kesinti yapan kişi Tüketici Hakem Heyetine Başvurup parasını almış, neye yarar ki onca sinirler yıprandıktan sonra. )

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..