Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '20

 
Kategori
Dünya
 

Türkiye Büyük

Bu nasıl bir dünya lideri olmaktır azizim..

´Biz İran´la savaş istemiyoruz´ demiş Tramp tivitır hesabından bir kaç gün önce, arkasından dün Kasım Süleymani´ya saldırı düzenleyerek katletti öldürdü.

Tramp bu eylemiyle savaşı başlatmış oldu.

Mutlaka İran yönetiminin bir cevabı olacaktır bu saldırıya karşı ama kanlı mı olacak yoksa kansız mı hep birlikte göreceğiz.

Ben Türkiye´nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapmasını isterim. İran hem en yakın komşumuz hem de olası İran-ABD gerginliğinde en çok zarar görecek ülke konumundayız Türkiye olarak.

Aklın yolu birdir..

Sadece İran konusuyla kalmayıp Suriye Mısır Libya yönetimleriyle iyi ilişkiler kurularak Ortadoğu bataklığını daha batak duruma sokulmasını engelleyebilir Türkiye ama bunun öncesinde AKP/CHP/HDP/MHP/İP/SP biraraya gelmelidir.

Madem bu ülke hepimizin, bugün İran askeri komutanını katladen Amerika yarın ülkemiz üzerinde benzer kabadayılık yapmayacağını kimsa garanti edemez.

Hamaset değil, Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir ülkedir.

´Artık yeter´ diyeceğiz ve Amerika´ya ´dur´ diyeceğiz, başka yolu yok bunun. Artık bundan böyle para gücü olan ülkeler kazanmayacaktır.

Yeni dünya trendinde insan ön plana çıkacak, emek sermaye dengesi mutlaka oluşturulacaktır, ben buna çok inanıyorum. Kapitalizm sistemi kesinlikle törpülenecektir.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..