Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '12

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye Cumhuriyeti bağımsız mı?

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAĞIMSIZ MI?  Mustafa ACER                      23. 05. 2012

“Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir.” Mustafa Kemal ATATÜRK

* İngiliz Kraliçesi II. Elizabeth’in 13 Mayıs 2008 tarihinde Türkiye’yi ziyareti sırasında taktığı ve ikincisi Abdullah GÜL’ün 9 Kasım 2010’da İngiltere ziyareti sırasında taktığı, İngiltere’ye önemli hizmetler yapmış, “adanmış kişilere” takılan biri 4 köşeli kare şeklinde ve ikincisi haç şeklinde olan “Knight Grand Cross of the Order of the Bath” (Ruhani Safiyet Derecesinin Şövalye Büyük Haç Nişanı) taşıyan bir Cumhurbaşkanı tarafından yönetilen Türkiye bağımsız mı?

* 2004 yılında ‘Amerikan Yahudi Kongresi’ (AJC) tarafından “cesaret ödülü” ve ABD’deki Musevi lobisinin etkin kuruluşlarından “Anti Defamation League” (ADL) tarafından 2. Dünya Savaşı’nda Türk diplomatların Musevilerin hayatını kurtarmasından dolayı “İlgi Göstermeye Cesaret Etmek Ödülü” ile taltif edilen Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yönetilen Türkiye bağımsız mı?

* Başbakanlığa gelmeden önce, Beyaz Saray’ı ziyaret ederek oradan icazet alan ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yönetilen Türkiye bağımsız mı?

* Amerika’nın Orta Doğuyu kendi çıkarları doğrultusunda şekillendirmek için oluşturduğu ve Türkiye’nin bir kısmının parçalanmasını da öngören “Büyük Orta Doğu Projesi” Eş-başkanı olan bir Başbakan tarafından yönetilen Türkiye bağımsız mı?

* Dış güçlerin etkisi ile Müslüman ülkelere karşı tavır alan Türkiye bağımsız mı?

* Bakanlıklarda yabancı danışmanlar çalıştıran ve bu danışmanların yönlendirmesi ile kararlar alan ve uygulayan Türkiye bağımsız mı?

* Yabancı istihbarat elemanlarının yardımıyla hazırlanan düzmece belgeler ile adaleti yönlendirilen Türkiye bağımsız mı?

* Yabancı istihbarat elemanlarının hazırladığı belgelerle Genel Kurmay Başkanını tehdit eden bir Başbakan tarafından yönetilen Türkiye bağımsız mı?

* Irak’ta Amerikalıların Türk askerinin başına çuval geçirmesine karşı çıkmayan ve nota verilmesini uygun bulmayan yöneticilerin olduğu Türkiye bağımsız mı?

* Yabancılara mülk edinme hakkı tanıyan gece yarısı baskınıyla yasalaşan kanunu kabul eden, tarım alanlarının ve orman varlıklarının bile yabancılara satılmasına imkan tanıyan Türkiye bağımsız mı?

* Maden yatakları ve su havzaları yabancı şirketlere satılan Türkiye bağımsız mı?

* Stratejik kurumlarının çoğunun yabancılara satıldığı Türkiye bağımsız mı?

* Ülkemizde faaliyet gösteren Bankaların çoğunluğunun yabancıların kontrolünde olduğu Türkiye bağımsız mı?

Ve daha başka niceleri ile Türkiye bağımsız mı?

 
Toplam blog
: 66
: 317
Kayıt tarihi
: 23.04.12
 
 

İTÜ Makina Fakültesi 1974 mezunuyum. Ankara İTİA İşletme Yönetiminde master yaptım. Mühendislik v..