Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '09

 
Kategori
Siyaset
 

Türkiye'nin siyasetinde, doğru ve yeni bir harekete katılmaz mısınız?

Türkiye'nin siyasetinde, doğru ve yeni bir harekete katılmaz mısınız?
 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENLERİN CUMHURİYET HAREKETİ İÇİNDE OL


TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN İLKELİ, KARARLI, YÜREKLİ VE SİYASETTE KİRLENMEMİŞ, SİCİLLERİ TEMİZ BİREYLERİNİ GÖREVE, DAYANIŞMAMIZA, BEYİN FIRTINALARIMIZA KATILMAYA DAVET EDİYORUM.

Bu hareket Cumhuriyetimizin temel değerlerine saygılı ve inançlı olan insanların hareketidir, bu hareket Atatürk ilke ve devrimlerinin yaşatılmasının hareketidir. Bu hareket kişilerin dini inançlarına saygının hareketidir. Siyasette kirlenmemişlerin yepyeni bir atağıdır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilkeli, kararlı, yürekli ve siyasette kirlenmemiş, sicilleri temiz bireyleri, 1923 den buyana yaşananları sizler de benim gibi net olarak görmektesiniz.

Bu kirlenmişliği mutlaka demokratik bir arenada, yasalar çerçevesinde eylem ve fikir insanlarıyla temizlemeliyiz.

Bu hareket Cumhuriyetimize sahip çıkmanın, Anayasal değerlerin korunmasının, bu hareket Atatürk ilke ve devrimlerinin yaşatılmasının hareketidir. Bu hareket kişilerin dini inançlarına saygının hareketidir. Bu hareket kesinlikle, SİYASETTE KİRLENMEMİŞLERİN atağıdır. Süreç içerisinde Siyasi bir Partileşmenin ön hareketidir.

İlkeli, kararlı ve cesur fikir eylem insanları, sözde değil özde gerçekten aydınlar, 1923 de, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onunla aynı fikriyatta buluşmuş insanların bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizin korunmasının, şeriattan ve kirli bencil siyasetten ve siyasetçilerden arındırmanın Demokratik sürecini başlatma, ilk ateşi yakmanın hareketidir. Hep beraber binlerin Ülkemizi emperyalist ülkelerin sömürüsü olmaktan kurtarmanın hareketidir. Bu hareket özde Atatürk Gençliğinin, ”NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” diyebilenlerin, yasal bir platformda buluşabilmesinin ön hareketidir.

Bu hareket, Türkiye’mizde yeni bir SİYASİ PARTİ oluşumunun temiz Cumhuriyet hareketidir, bu hareket Atatürk ilke ve devrimlerinin yaşatılmasının doğru ve kararlı hareketidir. Bu hareket kişilerin dini inançlarına saygının, ancak modern ve çağdaş düşünce sahibi geleceğinde, kendi öz değerlerinden uzaklaştırılmamış, sömürülmeyen, bir Türkiye’mizin yaşatılmasının sorumluluk anlayışını taşıyanların ve bilincinde olanların hareketidir. Bu hareket kesinlikle siyasette kirlenmemişlerin atağıdır.

Bu hareket Cumhuriyet hareketidir, bu hareket Atatürk ilke ve devrimlerinin yaşatılmasının hareketidir. Bu hareket kişilerin dini inançlarına saygının hareketidir. Siyasette kirlenmemişlerin atağıdır.

DEĞERLİ DOSTLARIM, Ülkemin özden aydın insanları sizleri göreve davet ediyorum. Sizleri önümüzdeki süreçte sanal alemden başlayarak yurt geneline yayılacak olan büyük bir demokratik fırtınanın zerreleri olmaya davet ediyorum.

HAYDİ O ZAMAN, BAŞKA BİR TÜRKİYE YOK…

Bu hareket çok ciddi bir, Cumhuriyetimizi koruma ve kollama hareketidir, bu hareket, Atatürk’ümüz gibi, varlığını Türk Milletine adayacak, milletin varlığından varlıklanmayacak, doğru ve dürüst olanların, ”NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” diyebilenlerin, yasal bir platformda buluşabilmesinin ön hareketidir.

Bu hareket Cumhuriyet kararlı ve ilkeli Türk insanının hareketidir, .

SENDE KATIL…!

SENDE BİZİMLE OL…!

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’mizin en doğru, en kararlı ve Milletimizin bağrına basacağı, KARARSIZ OYLARIN kalmayacağı, Seçmeninin kuracağımız partimize oy vermek için sadık başına koşarak gideceği o, adı ve ruhu ile örtüşen SİYASİ PARTİMİZİN SAĞLAM TEMELİNİ ATMAYA…

HAYDİ O ZAMAN FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZLE, BİRLİKTE, HEP BİRLİKTE……

SAYGILARIMLA…..

ÖNER SAMANLI

“TÜKORDER”

Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneği

Genel Başkanı

Dünyanın ve Türkiye’nin En Kapsamlı

ATATÜRK SİTESİ

http://www.ataturksitesi.com/

KURUCUSU VE EDİTÖRÜ

İrtibat: onersamanli@hotmail.com

 
Toplam blog
: 295
: 3087
Kayıt tarihi
: 22.08.08
 
 

Prof.Dr. Öner Samanlı, yıllarını eğitim ve öğretim faaliyetlerine adamış, birçok bilimsel makalen..