Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '13

 
Kategori
Siyaset
 

Türklük örselenirse, Kürtler kendi başlarına var olamaz

Türklük örselenirse, Kürtler kendi başlarına var olamaz
 

“Ne mutlu Türk’üm diyene” tabelasının Diyarbakır Valiliği’nin önünden kaldırılmasını milletçe seyrettik. İstanbul’daki camilerden  “Ne mutlu Türk’üm diyene” mahyasının kaldırılmasını da seyretmiştik.

Bu tabelanın kaldırılmasına kürtlerden çok kimler seviniyor biliyor musunuz, Suriye’de PYD’nin hâkim olduğu topraklar ile Türkiye’de ve Irak’ta PKK’nın hâkim olduğu toprakları birleştirerek, coğrafyayı değiştirmek isteyenler seviniyor. Bunların başını İsrail ve Amerika çekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti devletini kuruluş felsefesinden çıkarmakta olanlar, polisi, istihbaratı, yargıyı tamamen ele geçirip Cumhurbaşkanlığı makamına da erişerek TSK’yı Ergenekon ve Balyoz davaları ile sindirdikten sonra hedeflerine adım adım ulaşacaklarını zannediyor!

Türkiye’de Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarından bahsedenleri araştırdığımızda ise çoğunluğunun Kürt olmadığını göreceksiniz. Bu nasıl bir çelişki değil mi.

Anlata anlata dilimizde tüy bitti. Asıl hedefleri Kürtlerin bir millet statüsü kazanması ve bağımsız devlet kurmaları değildir. Asıl hedefleri, “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözüyle hayat bulan Anadolu’daki Türk Birliği’ni ABD ve AB’nin planlamasıyla yıkmaktır;

Defalarca söyledim ve yine söylüyorum, Kürtlerin bağımsızlığı, onlar için amaç değil Türkiye’yi parçalamakta kullanılması gereken bir araçtır.

Oysa Türklük örselenirse, Kürtler kendi başlarına var olamaz... Kürtlerin, tarih boyunca Türklerden ayrı ciddi bir siyasi varlıkları olmamıştır.

Bakınız Kürtler de dahil olmak üzere bu milletin şerefi hangi ruhla kurtulmuştur.
“Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefi de parça parça olur. Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık. Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrunda feda ettik. Bunu anlamayıp da milleti hâlâ kendi kafalarının keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer belâdır. Belâ çekmeye de bu milletin artık tahammülü kalmamıştır.” Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

 
Toplam blog
: 66
: 2377
Kayıt tarihi
: 20.12.11
 
 

Doğum Yeri: Adana-Saimbeyli 1975, Yaşadığı İl: Ankara, İlgi Alanı: Ankara Gündemi ..