Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '13

 
Kategori
Haber
 

Ubam Başkanı Dila Tezemir Aile Bakanı Fatma Şahin'le görüştü "Biz bu işi çözeriz"

Ubam Başkanı Dila Tezemir Aile Bakanı Fatma Şahin'le görüştü "Biz bu işi çözeriz"
 

DİLA TEZEMİR AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINDA


UBAM Federasyonu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahini makamında ziyaret etti.

Türkiye'nin ilk Uyuşturucu ve Alkolizmle Mücadele Federasyonu olma özelliğini taşıyan UBAM Federasyonu Aile Bakanına Federasyonun çalışmalarını ve çözüm yöntemlerini sundu.

Bir saate yakın süren toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Müsteşar Yardımcısı Gazi Alataş, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdulkadir Kaya katıldı.

Toplantı sonrası UBAM Federasyonu Başkanı Dila Tezemir yaptığı yazılı açıklamada :

"Sayın Bakanımızla yaptığımız toplantıda kendilerine temsilciliğini üstlendiğimiz Narconon Programını arz ettik. İlaçsız ve tıbbi cihaz kullanmadan tamamen sosyal rehabilitasyon unsurlarını içeren bu programın başarısının %84 olduğunu ve hali hazırdaki psikiyatrik yöntemlerle başarının ancak %5 ile 7 arasında kaldığını hatırlatarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının himayesinde 10 bağımlı insanımızın katılacağı bir pilot uygulama ile programın başarısını ispat etmeye hazır olduğumuzu belirttik.

Bunun yanı sıra bütün dünyada ve ülkemizde insanlara kurulan psikiyatrik tuzakları dünyadaki diğer örnekleri ile birlikte sunduk. Ülkemizde bağımlılığın tedavisi için çok farklı yöntemler geliştirerek bağımlılıktan kurtarma oranını mucizevi bir şekilde %95 e çıkaran çok değerli bilim adamının olduğunu kendilerine söyledik.

Sayın Bakanımız konuyla çok yakından ilgilendi ve mevzuata uygun yöntemlerle çalışılabileceğini söyleyerek araştırılması talimatını verdi."

 
Toplam blog
: 55
: 979
Kayıt tarihi
: 21.10.07
 
 

İnsana insan olduğu için değer veren dürüst ve saygılıyım.Güzelliği fiziki olarak düşünmeyen gönül g..