Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '18

 
Kategori
Magazin
 

Uçakta Seks

Uçakta Seks
 

Uçağın tuvaletleri, tek kişilik yapılmış zaten.


  Geçenlerde dış basın, 18  yaşındaki bir genç kızın, “uçakta seks” yaptığını açığa vurduğu zaman düşünmeden edememiştik . “ Acaba uçağın neresinde” diye. Bilinç altımız, bize bu soruyu sordurdu. Öyle ya, herkes böyle düşünmüştür. Koskoca bir uçak.  Daracık bir WC. kabini. Gelse gelse, aklımıza orası geliyor.

  Ve önünde sıkışan insanların bulunduğu bir kapı önü. Önünde bekleyen insanlar ve içeride veryansın edenler. Olacak iş mi?

  Uçakta kapıları, içerden kilitlemek mümkün. Bazılarında ise, kilitli de olsa kapı, dışarıdan açılabiliyor. Daracık tuvalette seks nasıl olur?  Boy yetişmezse,  yükselmek için ayağının altına sigara kağıdı mı koymak gerek. Bu tek kişilik hücrede pozisyonlar sıfırlan mıyor mu? İki baston koymuşsunuz tuvalete. Ne işe yarar bu bastonlar. KAMASUTRA öğretilerinin hangisi tatbik ediliyor acaba?

   Uçağın en sallanan yeri üstelik.  Kafanızı duvara, aynaya vurduğunuz anlar da olabilir. O zaman konsantreniz dağılmaz mı?  Tutulan iş zevk verir mi? Bütün bunlar, mercek altına alınacak şeylerdir.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim

HİNTLİ  KELLY GALE, İTİRAFINDAN DOLAYI BAŞMELEKLİĞİ KAYBEDER Mİ DERSİNİZ?

       “Uçakta seks yaptım “ diyen, 18 yaşındaki kız, Hint kökenli ünlü iç çamaşırı firması Victoria’s Secret’in meleklerinden başkası değildi. Podyumlarda başmelek olarak  ünlenmişken, meslek hayatını riske sokmağa değer mi?

       Firması onu, başmelek yapmıştı, podyumlarda uçsun diye. O, vara vara bir uçakta uçarken,  tuvalete kapandı, orada da uçmağa devam etti. Yanında sevgilisi vardı. Bir de baktık ki bir itirafta bulunuverdi: “Uçakta cinsel ilişkiye girdim” deyiverdi. İşte bu kız, Kelly Gale’den  başkası değildi. Onu kanatları ile uç diye podyuma salıvermişlerdi. O gide gide uçağa bindi. Ve tuvalette sevgilisiyle uçmayı tercih etti. Sevgilisi de, eski çocukluk arkadaşı çıktı, iyi mi?!.

       Bu skandaldan sonra Victoria’s  Secret ne tavır takınır acaba. Şimdilik tık olmasa bile. Bir zamanlar Miranda Keer de başmelekti. Müthiş bir albenisi vardı. Sonuç ne oldu? Kocası Orlando Bloom’un ihanetini gördü. Hani şu Yüzüklerin Efendisi denilen filmdeki jön. Truva filminde de önemli rolü olan adam. Miranda da elini ayağını ortalıktan çekince, Viktoria’dan ayrılmak zorunda kalmıştı.

        İzmir’de birlikte çalıştığımız Attila İlhan, şairliğinin yanında, gazetecilikteki bütün branşlarda söz sahibiydi. “Magazin, derdi, her insanın manevi gıdasıdır” Meraklı olanlar, o hayatın dışında kalıp, görerek, işiterek, okuyarak içlerini ferahlatan, her rüzgara yatkın kişiler,  bu magazinin sihirli havasıyle yeşerirler, büyürler, kendilerini ispat edenler” demişti. Ve eklemişti. “Magazinler kuru kuruya olmaz. Yanında çerezleri de olmalıdır” derdi.

        İşte biz de bir tek  haber yerine,  ilişkilendirerek potbori yaptık bu yazımızda. Hocamız, yönetmenimiz Attila İlhanı hem anmış olduk, hem de öğretileri gereği  işin içine çerezler kattık. O benim hocamdı zira.    

       Kökeni Avustralya ve Hindistan’a dayanan ünlü model, “Bu yapmak zorunda olduğum bir şeymiş gibi hissettim” diyerek tuvalet macerasını kısaca özetleyen Kelly Gale, program yaptığı Avustralyalıları bile şaşırttı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

KELLY GALE. HİNT ASILLI  VİCTORİA'S DAHALEN BAŞMELEK. ÇOCUKLUK ARKADAŞI İLE UÇAKTA SEKS YAPMIŞ. KENDİSİ BÖYLE SÖYLÜYOR.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim

MİRANDA KEER. O DA VİCTORİA'S  SECRET'TE. AMA ŞİMDİ AYRILDI. AYRILMASI, KENDİ  İSTEĞİ  İLE OLDU. BAŞMELEKTİ  O DA..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim

MİRANDA KEER İN CAZİP BİR POZU. PODYUMLARDA FIRTINA GİBİ ESTİ.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, okyanus, gökyüzü, açık hava, su ve doğa

      BAKALIM TAHTINI KORUYABİLECEK Mİ BU İTİRAFTAN SONRA.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim

                                  KELLY GALE, ASLINDA HİNT ASILLI.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

                       KELLY GALE  (ÜSTTE ve ALTTAKİ RESİMLER)

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, okyanus, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, okyanus ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..