Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '12

 
Kategori
Güncel
 

Uludere'deki uçaklar bizim değilmiş.....

Uludere'deki uçaklar bizim değilmiş.....
 

Heronların gözü kör olsun
    
Her şey den önce Uludere'deki hadise basit bir olay değil, Susurluğun havada olmuş şeklidir. Malum Susurluk hadisesi  bir  taksinin  kamyonun altına girerek yaptığı kaza gibi görünsede, zamanla anladık ki bu bir kaza değilmiş..

Aynı şekilde de Uluderede ki bu hadiseyi  bir kaza olarak lanse etmek  amiyane tabirle safdillik olur. Öyle ya  bu katırlar oradan ilk defa geçmiyor bu uçaklarda oradan ilk defa uçmuyor...

Terörle mücadele 30 yıldır devam ediyor...

Bu sınırdan kaçakçılıkta bu ülke tarihi ile eş...?

Bu zamana  kadar olmadı da...

Bugün niye ...

Hele pkk 'nin tam köşeye  şıkıştırıldığı zaman

Tesadüf mu...?

Bu olay gerçekten bir kaza mi..?

Yoksa bir tuzak  mi...?

Kim kime  tuzak kurmuş...?

Hadı kaza diyelim...?

Susurluk gibi bir kazanın meydana gelmesi için yanı Uludere için çok daha kapsamlı ve teknik bir ayar gerekiyor öyle ya .. Heronu  yönlendirenler ayarlanmalı radar sistemi ayarlanmalı, Bu istihbaratların akmış olduğu kanallar ayarlanmalı, dahası var, bütün bunların sonunda işi komuta edecek olan komutanların koordine etmesi lazım, İş burada da bitmiyor pilotlarında bu işten haberi olması lazım... Bu zincirdeki bir aksaklık veya düzensizlik olsaydı  35 vatandaşımız yaşıyor olacaktı.  

Bitti, bitirdik dediğiniz odaklar diyor ki yıkılmadık ayaktayız...

Kim mi?

Uluderedekiler değil...

Ergenekon ve uzantıları  
    
Birkaç  mesaj var.

Dolaylı da olsa...

Bazı  mesajlar veriliyor ..

İlk mesaj sayın cumhurbaşkanımıza. Deniyor ki sayın cumhurbaşkanımız sen cumhurbaşkanı ve ordumuzun başkomutanı olabilirsin ama emir komuta bizde .

İşte senin 35 vatandaşını haberin olmadan vurduk...

Başbakana da mesaj var...

Sayın başbakanım sen bütün generalleri içeri tıktırdın , Ergenekoncuları da  silivri de talim ettiriyorsun ama biz hala daha dim dik ayaktayız ve operasyonda yapıyoruz.. ayağını yorganına göre uzat ha..

Meclise de mesaj var,

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diye duvarında yazıyor olsa da bu ülkede kayıt dışı her zaman daha fazladır..

PKK da  mesaj var..  

Sizi iyi anlıyoruz son zamanlarda vatansever asker ve polislerin yapmış oldukları başarılı operasyonlarla bunaldınız  içte ve dışta çok büyük kayıplar verdiniz. Sınırlardan rahat giriş çıkış yapamıyordunuz. Artık sizi ordu içindeki vatanseverler fazla rahatsız edemeyecek.. Size operasyon yaparken elleri titreyecek, dahasi önceden de yaptığımız gibi yanlış koordinatlar verip dağı taşı  bombalatacagiz..

Polise de ve özel harekata mesaj var...

Bundan sonra operasyon yapmadan önce herkese haber verin .

Bizde millet olarak anladık ki hükumetin işi zor  öyle terörü bir akşamda temizleyemezsiniz.
 

Bizde millet olarak bir mesaj vermek istedik..


Önce iktidara...

Bu olay danıştay baskını gibi bir olaydır .Gelişmelere bakılınca  ilk hedef sizsiniz..  Olayın arkasındaki derin hesaplar incelendiğinde insanın biz bu olayı daha öncede yaşadık diyesi geliyor ama 9 yıldır iktidar da olan hükumetinizin biraz daha akıllıca ve hızlı hareket etmesi gerekirdi... Heronlar kaçakçıları buldu da hemen onların arkasından gelmekte olan pkk lıları neden görmedi veya böyle bir kayıt var da hükumet bu işin peşine neden düşmüyor.. Niçin bu kadar yavaşsınız? Neden köylülerin defin işlerini BDP merasimine dönüşturdunuz? Neden devlet vatandaşlarına sahip çıkmadı.. Neden ölen vatandaşlarımız bu ülkenin bayraklarına sarılıpta şehit muamelesi yapılmadı.

Yoksa bu bir kaza değil miydi?

Yoksa ordaki kaçakçıları bombalayan bizim uçaklar mi değildi.?

Hala daha kriz yönetemiyor olmamız en acı taraf.

Yavaşsınız çok yavaş.. Bu sizin başınıza iş açar ...
 

Milletimize ise başımız sağ olsun diyoruz. Bu coğrafya da gördüğümüz ilk ayak oyunları değil bunlar .. Sonda olmayacak. Osmanlı imparatorluğuna  ermenilerle yaptıkları ayak bağının aynısını  bugün  kürt şemsiyesi altında sergilemek istiyorlar .

1000 yıldır süren kardeşliğe kurşun sıkmaya çalışanlar var, milletçe uyanık olmak zorunluluğumuz var.. Devlet yapımız ise daha şeffaf ve hızlı olmalı..

Olayın üzerinden haftalar geçmesine rağmen sir perdeleri tam olarak aydınlanmamış olması da cabası.

Hayırlı yıllar diliyorum....    

 
Toplam blog
: 6
: 291
Kayıt tarihi
: 05.04.07
 
 

Makine Mühendisiyim evli 3 erkek çocuk babasıyım okumayi gezmeyi, düşünmeyi severim, sürekli yeni..