- Kategori
- Güncel
Utanacak yüzünüz var mı?

Şahsen benim okuduğumda sadece utançtan yüzüm kızarmadı. Üstelik midem bulandı. İnsanlığıma lanet ettim.
Gazetemiz milliyet yayınlamış altta linki vereceğim. İsteyen midesine güvenen okur, görür neler oluyor güzel ülkemde.
Beni takip eden okur bilir; hem Türk halkının sağ duyusuna güvenirim, hem de mevcut iktidarın bizi yavaş ama emin adımlarla ılımlı İslam adı altında şeriat rejimine götürdüğüne inanırım. Bazı iyimser okurlar yaptıkları yorumlarında, benim abarttığımı, yönetimin böyle bir niyeti olmadığını söyler dururlar. Hatta aralarında son dokuz yılda demokrasimizin güçlendiğini iddia edenler bile var. Herkesin düşüncesi kendine ait. Onlara saygı duyuyorum, ancak gerçeklerde sık sık bu olayda da görüldüğü gibi insanın suratında tokat gibi patlıyor. Mutlu bir azınlık var ki, kişisel çıkarları her türlü ulusal ve ahlaki çıkar ve kuralların önünde geliyor, onlar bu olaylar karşısında pişkin pişkin sırıtıyor, ne olduğunu bir türlü anlayamayıp kandırıldıklarının farkında bile olmayan bir kesim de suratlarına badem bıyıkları yardımı ile asılmış, bayansalar türban ile tutturulmuş nedeni belli olmayan bir gülümseme ile etrafa boş boş bakıyorlar.
Şeriat yanlıları adalet mekanizmasının içine sızmış diyen yazarı tutuklayan adalet, verdikleri bu karara ne diyecektir acaba. Bu açık açık insan ayrımıdır. Kadını ikinci sınıf, hatta mal olarak görmektir. Nerede ise kadını bir porno veya seks seansı için meta olarak kabul etmektedirler. Yakın bir zamanda 13 yaşındaki kıza sürekli tecavüz edenleri haklı bile çıkarabilirler. Veyahut ta neden kadın oldun, neden güzel oldun diye kadını cezalandırabilirler. Bazı dostlarda kalkar bana hala abartıyorsun der.
Yazının linki, http://www.milliyet.com.tr/-utanc-davasi-nda-utandiran-kararlar/guncel/haberdetay/04.10.2010/1296901/default.htm
04/10/2010