Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '06

 
Kategori
Biyoloji
 

Uzaylılar aramızda

Gerçekten, acaba karıncalar uzaylı mı?

Hep "gökyüzünden gelen, ışıklar saçan gemi" ile bekliyoruz uzaylıları. Ama onlar zaten gelmiş ve aramıza karışmış olabilirler...

Muhteşem sosyal yapıları ile karıncalar diğer dünyalılara hiç benzemiyor. Bizim kırk bebek dünyaya getirdiğimiz sürede onlar 700 milyon karınca yapıyor. Ve yeni yumurtadan çıkan karıncalar, bir süre kreşte kalıyor. Onlardan bir önce yumurtadan çıkan genç karıncalar, kreş bölümünde bebeklere bakıyor. Temizlikten sorumlular, yapılan her şey koloni yani toplum için yapılıyor. Ve kendilerini geliştiriyorlar da, eskiden üzerine su dökülen karınca ölürdü, inanılmaz ama artık yüzmeyi öğrenmişler. Geçenlerde kovmak için üzerine su dökmek zorunda kaldığım karınca yüzerek kıyıya ulaştı, çok şaşırdım tabi.

Hem kendi evriminde yaptığı ilerleme, hem de kolonisi için yaptığı güç çalışmaları ile, bence onlar bize olması gerekeni öğretmek için uzaydan gönderildiler.

Devlet yöneticilerimizin odalarına birer karınca yuvası armağan etmek istiyorum. Belki bir şeyler gözleyip, çevresine, ailesine maddi varlık ve çıkar sağlamak için değil, toplum için çalışmaya geldiklerini görebilirler.

Belli olmaz, denemek lazım.

 
Toplam blog
: 12
: 1469
Kayıt tarihi
: 24.06.06
 
 

33 yaşındayım ve sevgili kızım Mernuş ile yaşıyorum Galeride fotograflarını görebilirsiniz...