Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '08

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Uzaylılar Türkiye'de...

Uzaylılar Türkiye'de...
 

Selam Türkiye... Biz dostuz...


Son birkaç zamandır gündemde olan ve uzaylılara ait olduğu savunulan görüntüleri sanırım hepimiz izledik. Ya da bu durumdan bir şekilde haberimiz olmuştur. Bu haber aslında beni oldukça farklı düşüncelere götürdü. Uzaylılar var mı? Yok mu? Bunu tartışmaktan çok, ben acaba uzaylılar Türkiye’de ortaya çıksa ve bizimle iletişim kursa neler olurdu konusuna değinmek istiyorum. Gerçekten böyle bir durum olsaydı sizce neler olurdu?

İşte böyle bir durum karşısında benim hayalimde canlanan düşünceler.

- Sayın Cumhurbaşkanımız dış gezi programına uzaylıların geldiği yeri de eklerdi. Her gittiği yerde yaptığı gibi normal vatandaş imajını verdiği yürüyüşlerini orada da yapabilmek için, uzayda yürüme dersleri alırdı.

- Bakanlar Kurulu toplanır ve özelleştirme kapsamında geri kalan(tabi hala kaldıysa) KİT’lerin ihalelerine uzaylılarında girebilmesi için kanun değişikliği yapma konusunda karar alırdı. ( Eee teknoloji onlarda. Mutlaka paraları da vardır.)

- Sayın Başbakanımız uzaylıların arasında da türban takanların olduğunu savunur ve bunun artık insan hakları olmaktan çıkıp, evrensel haklardan olduğunu söylerdi.

- Sayın Maliye Bakanımız ÖTV’nin yanına UTV’yi (Uzaylılarla Tanışma Vergisi) çıkarmak için girişimlerde bulunurdu.

- Sayın Dışişleri Bakanımız Avrupa Birliğine; uzaylılar bizimle irtibata geçti, bizi fazla zorlarsanız evrensel uzay birliğine girmeyi düşünebiliriz mesajı verirdi.

- AKP’li Belediyeler uzaylılara şirin görünmek için (eğer vatandaşlığa geçip oy hakkı alırlarsa diye) kömür yardımı yaparlardı.

- Sayın Deniz BAYKAL uzaylıların oylarını CHP ye çekebilmek için Mustafa TOPALOĞLU’nu partisine transfer ederdi.

- CHP’li muhaliflerde Deniz BAYKAL’ın karşısına çıkarmak için uzaylı bir başkan adayı arayışına girerlerdi.

- Popstar alaturka jürisine bir uzaylı eklenir ve daha sonra Sayın Bülent ERSOY’la evlendirilmeye çalışılırdı..

- Kurtlar Vadisi – Uzay dizisinin çekimlerine başlanırdı. Bu sefer Polat ALEMDAR uzaylı baronlara karşı dünyayı kurtarmaya çalışırdı.

- Cüneyt ARKIN’ın Dünyayı Kurtaran Adam Filmi yeniden vizyona girerdi.

- Mehmet Ali ERBİL bir uzaylının pantolonunu indirmek için fırsat kollardı .(Tabi varsa)

- Gazetelerde Fenerbahçe’nin X>d)W%& adlı uzaylı bir santraforla Transfer görüşmeleri yaptığı haberleri yer alırdı.

- Beşiktaş Menajeri Sayın Sinan ENGİN, oyuncu transferi için birkaç galaksiye gittik ama çok uzay parası istiyorlar. Beşiktaş’ın dengelerini bozamayız şeklinde açıklama yapardı.

- Sayın Seda SAYAN kel ve göbekli bir uzaylıyla evlenirdi.(gerçi hepsinin kel olduğunu söylüyorlar ama bu Seda hanımın sorunu)

Benden şimdilik bu kadar. Aslında bu örnekler daha çoğaltılabilir. Ama önemli olan çoğaltılabilmesi değil, bu örneklerin akla ne kadar yatkın olduğudur. Sizce bunların olabilme ihtimali ne kadardır. Bence uzaylılar bunların olabileceğine inandıkları için bize sadece görünüyorlar.

 
Toplam blog
: 10
: 821
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

1966 İstanbul doğumluyum. Hareketli bir yaşam tarzına daha yakın bir kişiliğim var. Gözlemleme yeten..