Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '13

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Vajinal mantar tedavisi

Vajinal mantar tedavisi
 

Vajinal Mantar Tedavisi


Vajinal mantar tedavisi için öncelikle doktor tedavisi önerdiğimi söylemeliyim fakat doktor tedavilerine rağmen sonuç alamadıysan veya doktorun verdiği ilaçların yanında alternatif yöntemler kullanmak istiyorsan bu yazıyı dikkatle okumanı ve söyleyeceklerimi beyninin en önemli bölgesine not etmeni istiyorum.
 
Doktora gitmene rağmen hastalığının etkisi birazcık azalmasına rağmen şiddetle devam ediyor değil mi? Vajina bölgesindeki kaşıntılardan artık aşırı derecede bıktın bunun yanında yayılan kötü kokudan nefret ediyorsun ve bundan utanıyorsun değil mi sevgili hemcinsim? Neler hissettiğini gerçekten çok iyi anlayabiliyorum, nasıl kaşındığını, hastalığından ne kadar utanç duyduğunu bunların hepsini çok iyi anlıyorum.
 
Doğal Yollardan Vajinal Mantar Tedavisi Nasıl Olur?
 
Vajinal mantar enfeksiyonundan kurtulmak için bir çok ilaç mevcuttur. Hafif semptomlarda vajina içine fitil tedavisi ve vulva bölgesine krem sürülmesi gibi yöntemlerle hastalığın etkisini azaltabilir ve belki de hastalığı sonlandırabilirsin.
 
Sen tedavi yöntemleri uygularken eşin için de bir tedavi yöntemi uygulanması gerekebilir bunu da aklının bir köşesinde bulundurman faydana olacaktır. Ve tedavi uygulamalarında bir tek dozla işin içinden sıyrılmak yerine bir kaç dozla sorunu kökünden çözme peşinde olmalısın.
 
Tedaviden sonuç almaya başlamak için en az 2 güne ihtiyaç vardır ve iki gün içinde hiç sonuç alamadıysan vajinal mantar tedavisi hakkında kitaplar okumaya başlamanın zamanı geldi demektir.
 
Kadınlar vajinal mantar tedavisi için modern tıbbın yanında alternatif yöntemler araştırmak zorunda kalıyor çünkü bu hastalık ilaçlarla tam olarak çözüme kavuşmuyor. Kadınların neredeyse %80'inin hayatı boyunca en az bir kere olmak üzere bu hastalıktan muzdarip olduğunu görüyoruz. Şöyle bir gerçek var ki; Şu an vajinandaki mantarlardan kurtulsan bile ilerleyen zamanlarda aynı problem tekrar gelip sana yapışıyor.
 
Bu mantar hastalığından kalıcı olarak kurtulmak ve bir daha böyle bir problemle asla yüz yüze gelmemen için sana vereceğim vajinal mantar tedavisi yöntemlerini dikkatle incelemeli ve söylediklerimi harfiyen yapmalısın.
 
Bu hastalığın tedavisi için sana yardımcı olacak tavsiyeler vereceğim:
 
- Vajina içini yıkamak için kullandığın temizlik ürünlerini kullanmayı bırakmak vajinanın rahat bir nefes almasını sağlar. Vajina kendini düzenli olarak yenileyen bir organımızdır ve vajinayı temizlemek için kullandığımız hijyen ürünleri çoğu zaman vajinanın kendi doğal yapısının bozulmasına neden olmaktadır. Parfüm ve koku maddesi katkılı prezervatif ve ped kullanımına 1 yıl gibi bir süreliğine ara vermeliyiz.
 
- Vajinanın çevresini temizlemek için kullandığın sabunu değiştirmek akıllıca bir hareket olacaktır. Kullandığın sabun da vajinada allerji oluşmasına sebep oluyor olabilir. Tüm vücudunu yıkadığın sabunla vajinanı yıkamamalısın bunun yanında düzenli olarak iç çamaşırını değiştirmeli ve pamuklu iç çamaşırları kullanmaya özen göstermelisin çünkü bu daha sağlıklıdır.
 
- Kullanılan iç çamaşırları bölgesel olarak kızarıklıklara ve kaşınmalara sebep olabildiği için bu konuya gerçekten özen göstermen senin faydana olacaktır.
 
- Fazla kilolardan kurtulmak da mantara çözüm olabilir. Alınan faza kilolar vücudun yapısını ve var olan dengesini bozup vajina bölgesinde mantara bağlı allerji oluşmasına neden olabilmektedir. 
 
Binlerce kadının doktor tedavilerini yeterli görmeyip şikayetlerde bulunmasıyla alternatif olarak yeni tedavi yöntemleri geliştirildi ve bu yöntemlerin en önemli avantajı, hastalığını doktoruna veya arkadaşlarına anlatıp utanç içinde çözüm yolu arama zorunluluğundan seni kurtaracak olmasıdır. Vajinal mantar ileilgili kitaplar okumaya başlamalısın. Sana önereceğim VAJİNAL MANTAR TEDAVİSİ KİTABI oldukça fayda sağlayacaktır.
 
Artık bu berbat hastalıktan kurtulmanı istiyorum çünkü senin bu hastalığı atlatman, beni de mutlu eder.  Mantar yüzünden eşinle yaşadığın cinsel ilişki sorunlarına, arkadaşlarının yanında yaşadığın kaşıntı problemlerine ve hastalık yüzünden yaşadığın utanç duygusuna artık bir son vermen gerekiyor sence de öyle değil mi?
 
Yaşadığın hastalığın geçmesini canı gönülden istiyorum bu konuda kesinlikle bana güvenebilirsin. Doktorun verdiği ilaçların ve yukarıda saydığım tedavi yöntemlerinin yanında aşağıdaki kitabı okuyup vajinal mantar tedavisi hakkında daha da bilgilenmeni istiyorum çünkü hastalıklara çözüm bulabilmek için en önemli aşama bilinçlenme ve iyileşme yollarını öğrenme aşamasıdır, eğer bilgilenirsen hastalığı atlatman çok daha kolay olacaktır. Biraz bilinçlenerek bu hastalığı tamamıyla atlatacağına yürekten inanıyorum.
 
Vajinal mantar kitabı seni hastalığın ellerinden kurtarabilir. Bir denemeni tavsiye ederim. Bir daha görüşene kadar kendine dikkat et... 
 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..