Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '15

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

VAJİNİSMUS BÜYÜK BİR SORUN DEĞİL! UZAKTAN TEDAVİSİ DE VAR

VAJİNİSMUS BÜYÜK BİR SORUN DEĞİL! UZAKTAN TEDAVİSİ DE VAR
 

hipnoz-egitim


VAJİNİSMUS BÜYÜK BİR SORUN DEĞİL! UZAKTAN TEDAVİSİ DE VAR MI?
 
 
 
 
Vajinismus tedavisinde öncelik her zaman çiftin birlikte katıldığı bir süreç olmalıdır. Ne yazık ki klasik tedavilerde tedavi süresinin uzunluğu ( 10 – 12 seans ya da hafta) çiftlerin birlikte tedaviye katılımlarını zora sokmaktadır. Günümüzün yaşam koşulları çiftlerin birlikte tedaviye zaman ayırmalarına engel olmaktadır.
 
 
 
Vajinismus Tedavisinde Dr. Ulusoy Tekniği ise, ortalama bir buçuk günde çözüme giden bir tedavidir. Durum böyle olunca çiftler birlikte tedaviye rahatlıkla katılabilmektedir. Kendilerine kısa süreli bir tatil gibi tedaviye gelip tatili balayına dönüştürme şansına sahip olurlar.
 
 
 
Tedavideki tüm bu kolaylığa rağmen, yine de uzaklık veya zaman konusunda sıkıntı yaşayan hastalarda bulunmaktadır.
 
 
 
Bu konuda uzaktan psikoeğitim ve davranışçı tedaviyi içeren tedavi tekniğimizde vardır. 
Uzaktan tedavi sürecinde hastamız vajinismus hakkında bilgilendirilir ve sorunları analiz edilip, sorunlarına dönük bir tedavi programı uygulanır.
 
 
Kongrede bilimsel olarak sunduğumuz ve Vajinismus Tedavisinde Hipnoz Kitabında da yer verdiğimiz Üç Aşamalı Teknik, uzaktan tedavide hipnoterapi olmadan uygulanır. Üç aşama üç gün içinde tamamlanarak çiftin ilişki yaşaması sağlanır. 
 
 
 
Vajinismus olduğunu anlayan çiftler, zorlamadan, birbirlerini kırmadan ve zamana bırakmadan sorunun çözümü için tedavi olmaları en doğru yoldur.
 
 
 
Çünkü, bize gelen çiftlerde görüyoruz ki, ya birçok sorunlu ve eksik tedavi deneniyor ya zamana bırakılıyor, ya da evde kendimiz çözeriz diye zorlamalar yapılıyor. Bu süreç ise maalesef çiftleri daha çok yıpratıyor.
 
 
 
Vajinismus çiftleri vajinismusun kolay, doğru, kısa sürede ve kalıcı olarak tedavisinin olduğunu bilmeleri ve ona göre adım atmaları en doğrusu olur.
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 151
: 232
Kayıt tarihi
: 22.10.06
 
 

DR. MURAT ULUSOY, 1969 Nazilli doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Nazilli'de tamamladım. 199..