Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '11

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Van için rock!

Van için rock!
 

Bu hafta sonu hem eğlenip hem faydalı bir şeyler yapabilirsiniz. Bir düşünün sigaraya gelen zamlara rağmen içiciler nasıl da sadık. Her gün zamlanmış fiyatlarla, alışkanlıklarını yerine getiriyorlar. Nelere para  harcamıyoruz ki… 30 Ekim Pazar günü Küçük çiftlik Park’ta bir konser gerçekleştirilecek ve müzisyenler sanatını depremzedeler için icra edecek. Tüm geliri Van’a destek için Kızılay’a verilecek.

Bilet fiyatları yalnızca 20,00 TL olup, 18 yaş sınırlandırması yapılamayacak. Demir Demirkan, Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Kurban, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Ogün Sanlısoy, Redd, Şebnem Ferah ve Yüksek Sadakat’in de dahil olduğu 40 sanatçının ücretsiz olarak katılımıyla gerçekleşecek olan ‘Van İçin Rock!’ konseri, 30 Ekim 2011 Pazar günü saat 10.00 – 00.00 saatleri arasında Küçükçiftlik Park’ta yapılacak.

Açılışını Hayko Cepkin’in yapacağı konser, Dream TV‘den canlı yayınlanacak. İzleyiciler canlı yayında verilecek numaraya SMS göndererek katkıda bulunabilecekler.

Sahne Alacak İsimler:4x4, Aslı, Aylin Aslım, Aydilge, Ayşe Saran- Murder King, Barlas, Can Bonomo, Cem Köksal, Çilekeş, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Direc-t, Emre Aydın, Ete Kurttekin, Feridun Düzağaç, Foma, Gece, Gece Yolcuları, Gripin, Haluk Levent, Hayko Cepkin, Kurban, Mabel Matiz, Malt, Marsis, Melis Danişmend, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Multitap, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Öztürk, Pamela, Redd, Şebnem Ferah, TNK, Yüksek Sadakat.

Amaç müzik zevkimize hitap etmesinden çok, bir amaç uğruna orada toplanıyor olmak. Çeşitli nedenlerle yardımda bulunamayan vatandaşlarımıza sunulan güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Konser alanında aynî yardımlarda toplanıp, Şişli Belediyesi tarafından paketlenerek bölgeye gönderilecek.

Biletler Biletix’de satışta!

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..