Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '08

 
Kategori
Astroloji
 

Vangelia Pandeva Dimitrova’dan tüyler ürperten kehanetler

Vangelia Pandeva Dimitrova’dan tüyler ürperten kehanetler
 

Vangelia Pandeva Dimitrova


Görünen köy kılavuz istemez ama kahin Vangelia Pandeva'nın kehanetleri bu kadarını da beklemezdik doğrusu dedirtiyor insana.

Kâhin ve kehanet!

Kâhin ve kehanet; her ne kadar birçoğumuzun hayatında uzak bir olgu olsa da, korkutucu gelse de birçoğumuza, hatta birçoğumuz hadi oradan sende, hepsi hurafe, vesvese desek de hangimiz vardır ki; bir kâhinin, hele ki böylesi bir kâhinin karşısında eli ayağı titremesin, ya da söyleyeceklerini merak etmesin.

Genelde kötü kehanetleri duymak istemez, ya da varsa bile kâhinin kendisine saklamasını isteriz. En doğru olanı da budur belki.

Fakat kâhinler ister açıklamış olsun kehanetlerini , ister kendilerine saklamış; milattan öncesinden bu yana devam eden savaşları durdurmaya da kimsenin gücü yetmemiş veyahut önlem almamış, barışa özlem duyan çocuklar ise hep barış özlemi içinde can vermiş, hala can vermektedir.

İşte böyle bir kahinin; Vangelia Pandeva Dimitrova’ nın dünyanın ve evrenin akıbeti hakkında söylediği tüyler ürpertici kehanetler.

 

-Amerika’nın yeni siyahi başkanını 18 yıl öncesinden bilen Bulgar kahine göre, Barack Obama, ABD’nin çöküşüne yol açabilir.

 

-11 Eylül saldırıları, Kursk faciası, ve Rusya’nın Gürcistan’ı işgal edeceğini bilen Baba Vanga Amerika’ya dair şu kehanetlerde bulundu:

-Amerika Birleşik Devletleri’nin 44’üncü başkanı (Yani George Bush’tan sonraki başkan) siyah olacak. Bu Amerika’nın göreceği son lider olacak. Çünkü siyahi liderin göreve gelmesinden kısa bir süre sonra ülke büyük bir ekonomik krize girecek.

-Kuzey ve güney eyaletler arasında anlaşmazlık çıkacak. Endonezya karışacak. Tüm bunlar Üçüncü Dünya Savaşı’nı başlatacak... Üçüncü Dünya Savaşı’nda ilk kez atom bombası kullanılacak.

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1013727

Sovyetler'in çöküşünü, Diana'nın ölümü, 11 Eylül'ü bilen kahinin son kehaneti ortaya çıktı. Vanga'ya göre 2010 yılında 'üçüncü dünya savaşı' çıkacak. Savaşın nedeni ise Asya'da 4 devlet başkanına yapılacak saldırı...

Faciadan 20 yıl önce 'Yüzyılın sonuna doğru, ağustos sıcağında Kursk sular altında kalacak ve dünya felaketi izlerken gözyaşlarını tutamayacak' demişti. O günlerde yaşlı kadının bu sözlerini duyanlar için sözler çok anlamsız gelmişti.

20 yıl sonra, Rus nükleer denizaltısı Kursk, içindeki 118 denizciye mezar olup da, ne kadar haklı olduğu ortaya çıkınca yıllar önce söylediklerini hatırlayanlar şaştı kaldı. İşte o günden sonra yaşlı kadına herkes gerçek bir kahin olarak bakmaya başladı.

KENNEDY BİLE ONU GÖRMEK İSTEDİ

Bulgaristan'ın Kozhuh dağlık bölgesinde Rupite köyünde yaşayan Vangelia Gushterova ya da kısaca Vanga'nın kehanetleri, ülkesinin sınırlarını çoktan aşmış durumda. Öyle ki, 1970'te, ABD First Ladyleri'nden Jacqueline Kennedy bile Vanga'yı görmek istemişti. Ancak dönemin komünist iktidarı bu buluşmaya izin vermemişti.

1911'de dünyaya gelen, henüz 12 yaşındayken sele kapılan ve mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran ancak o gün her iki gözü de kör olan Vanga, 1996'da hayata veda etti.

2010'DA DÜNYAYI BÜYÜK BİR SAVAŞ BEKLİYOR

'Çağımızın kahini' olarak da anılan Vanga'ya göre 2010'da dünyayı çok büyük bir savaş bekliyor. Asya'da, dört devlet başkanına yapılacak bir saldırının ardından çıkacak olan savaşa 'Üçüncü Dünya Savaşı olabilir' diyen yaşlı kadın, başka kehanette bulunmayacağını da açıklamış.

Rusya'da yayınlanan Pravda gazetesinde yer alan haberde, Vanga'nın ayrıca kendi ölüm tarihini bildiği, kendisinden sonra Fransa'da bir kız çocuğunun doğacağını ve 10 yaşına geldiğinde 'kehanet' yeteneğinin yavaş yavaş ortaya çıkacağını ve 2009'da tüm dünyanın onun adını duyacağını da söylediği belirtiliyor.

Pomak şivesiyle Bulgarca konuşan, gözleri görmeyen, yaşlı kâhin Vanga, kapısını aşındıran gazetecilerle pek fazla görüşmemişti. Ancak bir keresinde 'Bir insanla karşı karşıya geldiğimde, hayatı, doğduğu andan itibaren ölüm anına kadar bir film gibi zihnimde canlanıyor. İnsanlar şifa için de bana geliyorlar. Ama şifayı doktorlarda aramalılar. Asıl ilaçlar ise, yaşadıkları topraklarda yetişen bitkilerde' demişti.

VANGA KİMDİR?

Vangelia Pandeva Dimitrova - (30.01.1911 - 11.08.1996) Baba Vanga

Donemin, Osmanlı İmparatorluğu altında olan Bulgaristan'da (şimdiki konumu ile Makedonya Cumhuriyeti) 30 Ocak 1911 de doğdu. 13 yaşında yağmur seline kapılıp toprak altında kaldı ve iki gözü de iltihaplanıp kapandı. Yani tamamen görme engelli. geleceği görüyor fakat kaderi değiştiremiyor. Dokunduğu herhangi bir nesneyi bütün ayrıntılarıyla tarif edebiliyor, bastığı toprakta yıllar önce ne olaylar geçtiğini bilebiliyordu.

Çocukluğundan beri yaptığı kehanetlerle çevresinde tanınan Vanga Dimitrova'nin namı arttıkça devletin gerçek bir kurumu olarak çalışmaya başlamıştır. Sofya Parapsisizm ve Telkin bilim Kurumu'nda Vanga Dimitrova ile görüşmek isteyenlerin randevuları ayarlanır, sorulan sorular, yapılan açıklamalar ve kehanetler dosyalanmaktadır. Görüşme ücretleri toplanarak parapsikolojik araştırmaları destekleyen devlet bütçesine gider. Dimitrova ise devletten aylık maaş almaktadır.

1996 yılından bu yana resmi bir devlet memuru olarak kehanetleri bulunan Dimitrova'nin kehanetlerinin % 80'inin doğru çıktığı saptanmıştır. Bu kehanetlerini nasıl gerçekleştirdiğine yönelik çalışmalar da yılardır devam etmektedir. Kehanette bulunurken etrafında oluşan enerji alanları, kehanetlerle öteki duyular dışı idrak yetenekleri arasındaki ilişki, beyninin diğer insanlardan farklı çalışıp çalışmadığı ve psikolojik durumu sürekli inceleme altındadır. Ancak bütün bu çalışmalar belirli bir olgunluğa ulaşmadığı gerekçesiyle henüz açıklanmamıştır.

1989 yılında bir Rus tv'sine yaptığı konuşmada; 'iki çelik kus, kulelere çarpacak gökyüzü aydınlanacak' (11 Eylül 2001 saldırısını) ve 'Kursk su altında kalacak ve bütün dünya arkasından ağlayacaktır' (1995'de yapılan ve 2000 yılında batarak 118 Rus askerine mezar olan denizaltı) diye kehanetlerde bulunmuştur. 1940-1945 yılları arasında da (ki daha ikinci dünya savası yeni bitmiştir) bugünleri anlatan bir kehanet de bulunmuştur ki vay halimize...! aşağıda oldukça ilginç açıklamaları bulunan Baba Vanga'nin kehanetlerinin bazılarının doğru çıktığını kabul edersek ...!? İsin en acı tarafı da günümüzde bile devletlerin bu tur kahinlerden, sürekli -ama doğru ama yalan- bilgi alması.

1989 yılında yapılan bu konuşmanın işgüzar Rus gazeteciler tarafından kronolojisi çıkartılarak yazılmış yazının bir kısmını çevirmeye çalıştım.

2008 - 4 ülkenin 4 devlet başkanına suikast girişiminde bulunulacak ve bu 3.dünya savasının başlama nedenlerinden biri olacak. Dünyada sürekli kargaşalar yaşanacak.

2010 - 3.dünya savaşı Kasım 2010 da başlayacak ve Ekim 2014 yılına kadar sürecek.

2011 - Radyoaktif dalgalarının yoğunlaşması yüzünden hayvanlar ve bitkiler yok olma noktasına gelecek. Müslüman ülkeler kimyasal savaş ile Avrupalıları yok edecek.

2014 - insanlığın yarısı deri ve diğer organların kanser hastalığı ile boğuşacak.

2016 - Avrupa nüfusu yari yarıya azalacak.

2018 - dünyanın yeni hakimi Cin'e geçecek ve ekonomik olarak Cin çok güçlenecek.

2023 - dünyanın yörüngesinde hafif bir değişiklik olacak.

2025 - Avrupa da nüfus daha da azalacak.

2028 - tükenen petrol ve diğer yeraltı kaynaklarının yerine yeni bir enerji kaynağı bulunacak.

2043 - Müslüman bir devlet yeniden Avrupann tek hükümdarı olacak.

2046 - tedavi edilmeyecek organ kalmayacak. Geliştirilen yeni buluşlarla hatalı, hastalıklı organın yerine yenisi (birebir) yeniden yapılacak.

2076 - bütün dünyada 'sınıfsız' komünizm sistemi yerleşecek

2084 - tabiat kendini yenileyecek

2088 - bütün hastalıklar bir kaç saniyede tedavi edilecek.

2097 - çabuk yaşlanmanın önüne geçilecek.

2167 - yeni bir din

2299 - Fransız partizanlar İslam dinine karşı ayaklanacaklar.

2304 - ay’ın sırrı (gizemi çözülecek)

3797 - ????? ????? - end of the world - dünyanın sonu... Başka bir gezegende insan yapımı yeni bir hayat başlayacak.

Kaynak: http://canakkale.benimilim.com/canakkale_O_Gercek_Bir_Kahin-content-224.html

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..