Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '10

 
Kategori
Siyaset
 

Vatan haini Tuncay Özkan ve hainler listesi!

Vatan haini Tuncay Özkan ve hainler listesi!
 

Birdik,beraberdik,coşkuluyduk.Bize neler oldu?


Ülkenin birlik ve beraberliğine kurşun sıkanlar…

1-CHP ve Deniz Baykal.

2-Sivil Toplum Örgütleri.

3-%53 lük halk.

4-İktidar yanlısı olmayan yazarlar.

5-İktidar yanlısı olmayan medya.

6-Şimdiye dek bağımsız kalan yargıya da kurşun sıkanlar.

Bunları tek, tek yazsam sayfalar yetmez ve sizlerin de okumaktan canınız sıkılır.

Belki de gözleriniz ağırır. Kıyamam sizlere.

Haydi, o zaman lafı uzatmadan esas konuya geçeyim bari.

Sayın Başbakan tüm bu saydıklarımı (Mutlaka eksik yazmışımdır ya!) ülkenin birlik ve beraberliğine kurşun sıkanlar diye ilan ediverdi.

Evet, yanlış okumadınız, başbakan böyle söyledi. Tabi bunların başında da Sn. Tuncay Özkan geliyor.

Şimdi bu birlik ve beraberliğe kurşun sıkan vatan haini Tuncay Beye soruyorum.

Sayın Tuncay Bey;

Başbakanımız alt kimlik, üst kimlik derken sen neden ki “biz hepimiz kardeşiz, birbirimizden farkımız yoktur. Türkiye’de etnik kökenler ne olursa olsun, hepimiz bir bayrağın altında toplanmış Türk’üz, bir milletiz “ dedin.

“Türk, Kürt, Laz, Çerkez, hangi etnik kökenden olursa olsun biz bu vatanın evlatlarıyız.” diyerek neden itiraz ettin?

Ortalığın karıştırılmasına, kaos olmasına ne hakla mani oldun?

Alt kimlik, üst kimlik tutmayınca bu sefer de “Laik, Müslüman” diyerek Türkiye Vatandaşlarının bölünmek istenmesine neden karıştın? Seni ne alakadar eder?

Bırak, yobazlar, Müslümanlar birbirlerine girsin, ortalık kan gölüne dönsün. Sana ne?

Türkiye’yi bölme isteklerine, topraklarımızı, milli değerlerimizi satmalarına, yok etmelerine, işsizliğe, açlığa, yoksulluğa, bu kadar askerimizin yanlış, beceriksiz dış politika yüzünden şehit olmalarına ne karışıyorsun?

İktidarın yandaşlarını Karun kadar zengin etmesine, vatanımızın elden gitmesine, rejimin değiştirilmek istenmesine neden ve ne hakla karıştın, baş kaldırdın Tuncay Özkan?

“ULUSUMUZUN BAĞIMSIZLIĞI YOLUNDA CANIMI VERMEK BENİM İÇİN VİCDAN VE NAMUS BORCU OLSUN.” diyerek neden ant içiyorsun?

Neden yollara düşüp kendini paralıyorsun ha?

Bu baş kaldırmaları Atatürk İlke ve Devrimlerine gönülden bağlı, çağdaş, dürüst ve namuslu olan, seni de öyle yetiştiren, matbaacı babandan, muhterem annenden mi öğrendin? Neden onlar da yobaz ve gerici değillerdi? O zaman, onlar da senin kadar suçlular.

Biz Kaçkişiyiz Sivil Toplum Platformunu neden kurdun?

“Bu oluşum tüm katılımcıları ile Türkiye’deki kardeşliğin özgürlüklerin, laik, demokratik sosyal hukuk devletinin teminatıdır.

Kardeşliği ve Atatürk Devrimlerinin aydınlığını savunmak konusunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmekten hiç kimse bizi alıkoyamaz. Türkiye sahipsiz değildir.

Biz Kaçkişiyiz Platformu olarak Terörün evlatlarımızın canını almasına, Türkiye’ye, canımızdan aziz vatanımıza kastetmesine artık yeter diyoruz.” diyerek neden hainlik yapıyorsun ey! Tuncay Özkan?

Hiçbir menfaat gözetmeksizin canını, malını neden tehlikeye atıyorsun? Parti başkanı değilsin, koltuk sevdalısı değilsin. Sözlerin ile halkı uyandırıyor, yüreklendiriyorsun.

Kararlısın ve sözünden dönmüyorsun. Boş hayaller ile kimseyi oyalamayacak kadar realistsin.

O zaman sen iktidarın vatan hainisin elbette.

Sonuç olarak; Sen vatan haini isen Tuncay Özkan, ben de çoktan vatan hainiyim o zaman.

Sana inanan, güvenen, yanında olan herkes, birlik ve beraberliğe kurşun sıkıyor, dolayısı ile de vatan haini oluyorsa, böyle vatan hainliğine can kurban.

Böyle atılan kurşunlara da can feda olsun diyorum.

Başbakanın hatalarını görüp anlatmak, ondan iyi bir şeyler beklemek her vatandaşın hakkıdır elbette. Ama başbakanın eleştirilere tahammülü yok. Ona göre eleştiren, haklı muhalefet eden her kişi vatan hainidir. Vatan haini olmayan kimlerdir acaba? Onu da söylese de bir bilsek diyorum…

****

Not; Bu yazımı 2007 senesinin 12 ayında Sıcak Gündem deki köşeme yazmışım. Daha sonra o sitenin renk değiştirmesinden ötürü bırakmıştım.

***

15.08.2010

Cumhuriyet Mitinglerini hiç birimiz unutamayız. Herkes oradaydı. Demek ki bu mitinglere katılan herkes de suçludur iktidarın gözünde. Ne suç işledik?

Sadece iktidarı eleştirdik değil mi? Ne vardı bunda? AKP in yerine başka bir iktidar da aynı şeyleri yapsa eleştirmeyecek miydik?

Tüm bunlara rağmen ne oldu hepimiz biliyoruz. Sadece Tuncay Özkan’ın sesini kesmek için ''Ergenekon terör örgütü üyesi olmak ve örgüt adına faaliyette bulunmak'' tan onu tutukladılar. 2 senedir özgürlüğünü elinden aldılar. Hem de hiçbir delil olmadan ve suçunu söylemeden. Bu bir insanlık ayıbıdır. Bu bir gaddarlıktır. Bu bir insanı ölmeden mezara koymak gibi bir şeydir.

Meğer ne kadar korkutmuş bazı güçleri hayret ediyorum. Bir gün aynı duruma düşeceklerini hiç mi düşünmezler bu insanlar.

O bir vatanperverdi, ona yapılanlar bebek katiline yapılmadı. Bebek katilinin Yalova’da her isteği emir gibi yapılırken Özkan ve diğerlerine yapılanlar neredeyse hücre gibi bir yere tıkmak Allahtan reva mıdır? Bu haksızlığa, bu hukuksuzluğa isyan ediyorum. Ve Ey ! Adalet neredesin diyorum.

 
Toplam blog
: 375
: 801
Kayıt tarihi
: 30.04.08
 
 

İstanbul Kadıköy doğumluyum. Herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, açık fikirli, dürüst, önya..