Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Vay be Trabzonspor kupayı Fenerbahçenin elinden kaptı: 3-1

Vay be Trabzonspor kupayı Fenerbahçenin elinden kaptı: 3-1
 

FENERBAHÇE


FLAŞ. FLAŞ.. F.BAHÇE REKORA KOŞUYOR...

Türkiye Kupasını 3 büyükler ve Trabzonspor katılırsa 4 büyüklerde 27 yıldır kazanamayan tek takım Fenerbahçedir. Bu bir rekordur. Gün geçtikçe kırılması imkansız sayılara koşulmaktadır. Komedi dünyasında işlenecek kadar gülünç ve bir o kadar da ilginçtir. Finale çıkıyorsun galip oynuyorsun. 1-0 öndesin. Uzun süredir gol yemeyen takımsın.. Lider ve Şampiyon olmaya 2 adım kalmış, sen kupaya hasretsin.. Taraftarının gönlünü kazanmaya çok az kalmışken, kalecin kalende devleşmişken, hala amatör takımın yemeyeceği komik goller ve çalımlar yiyerek 3-1 mağlup oluyorsun..

LUGANO: Amatör takımda ilk idmana çıkan bir defans oyuncusuna derlerki, Futbolcu olarak ilk işin kolay çalım yemeyeceksin, rakibini taç çizgisine veya kornere doğru atacaksın.. Eğer saha içine döndürürsen, gol pozisyonu verirsin. Böyle bir final maçında böyle utanılacak çalım yiyeceğine adamı düşür daha iyidir. Karizmanı çizdirme.. Lugano ya yakışmadı. Kupayı kaybetmeye sebep olan gol, bu kadar bedava yenmez.

BİLİCA: Amatör takımda ilk idmana çıkan bir defans oyuncusuna derler ki, Sen stoper oynuyorsan, yan topta veya ara pası verilen veya sahanın içinde nerede olursa olsun, Rakip takımın santraforunu asla yalnız birakma. Kafa vurdurma, şut attırma derler..Bilica efendi, sanki hayatında ilk defa sahaya çıkan acemi futbolcu gibi davrandı.

GÖKHAN GÖNÜL : Defans oyuncusu olarak, ataklara katıldığında bir sağına soluna bak derler. Adam sağ tarafı bomboş bırakmış, oh ne ala memleket.. kafana göre takıl.. Adam kaçır tedbir alma.. Ya arkadaş, kontrollü futbol oynuyor diye methedilen takım bu ise, Türk Futbolunun vay haline..

GUİZA: Santrafor olarak bir maç kötü oynarsın, ama asla 30 maç kötü olamazsın. Guiza bu kadar kötü bir futbolcu olamaz. Tek açıklaması bu işin şudur: Dünya Kupası sonrasında İspanya ya dönmek için yaptığı kasıtlı bir davranış diye düşünüyorum.

Fenerbahçe takım olarakta yanlışlıklar içinde oynadılar..

Ya önce galibsin, sakin ol.. Gol yeme.. Hadi gol yedin.. sakin ol.. Maçın uzatması var, penaltısı var.. Bursa iç saha maçında 3 golün ikisini nasıl yediysen, aynı golleri Trabzonspordan da yenildi. Kontraatak futbolunu Trabzonspor iyi oynadığını bile bile açık alan bırakırsan, 5 gol de yersin daha da çokta yersin..

Fenerbahçe bana göre son maçta Trabzonspor ile oynamasının şanssızlığına da yaşadı. Eğer yenersem son maçta beraberliğe oynarlarda, gol atamazsam şampiyon olamam takıntısı psikolojik olarak takımı etkilemiş olabilir.

Trabzonspora gelince.. Ş.Güneş sonrasında, iyi bir takım oldular. İyi mücadele ediyorlar. G.Sarayı yendiler. Beşiktaş ile berabere kalırken, şansları yoktu gol atamadılar.Bursa ile Bursa da berabere kaldılar. Kupayı kazanmalarından dolayı tebrik ediyorum

Fenerbahçe Ankaragücü maçında zorlanır. ZOR OLUR FAKAT KAZANIR.. Yalnız Kuddusi Müftüoğlu maçın hakemi olması kafaları karıştırdı. Ters kararları olan bir hakem.. Maçı tecrübesine güvenilerek verildiğini düşünüyorum. Maça rahat çıkması durumunda çok zorlanacağını tahmin etmiyorum.

Sezonun sonu yaklaştıkça, heyecan ve beklentiler artarak devam etmektedir. Bana göre Fenerbahçe gerek Ankaragücü gerekse Trabzonspor iç saha maçını sıkıntılı bile olsa kazanarak mutlu sona ulaşacaktır.

Sevgi ve saygılarımla..Toprak SARİ

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..