Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '10

 
Kategori
Futbol
 

Ve Daum gitti...

Ve Daum gitti...
 

BAYRAĞI ÖPTÜĞÜNÜ SANMAYIN! AVROLARI ÖPÜP OKŞUYOR!


Gitti gidiyor, döner mi bilmem şarkısının nakaratlarını ezberleyen Fenerbahçe taraftarı, şarkının tümünü söylemeye alışmak üzereyken, birden irkilerek kendisine geldi!

Gitti gidiyordu derken, nihayet Daum gidiyor.

Fenerbahçe taraftarının boykotu bile kendi arasında tartıştığı, kendi menfaatini, takımın çok üstünde gören Daum nihayet aldı bohçasını(!) geldiği gibi gidiyor. Valizleri Avro dolu olarak!

İnternet ortamına düşen haberlere göre;

Fenerbahçe Başkan vekili Nihat Özdemir, Alman hocayı ayrılması konusunda ikna etmiş. Öyle kuru kuruya bir ikna değil! Önce işin detaylarına bir bakalım, sonra Daum’un nasıl ikna olduğuna sıra gelsin!

Bildiğiniz gibi Fenerbahçe'de yılan hikâyesine dönen teknik direktör Cristoph Daum'un gönderilme sorunu, Fenerbahçe camiasını tümden germişti. Yaşanan belirsizlik ortamında, taraftarlar gelecek dönemden de ümitlerini kesmek üzereyken, malum sevindirici haber geldi.

İnternet ortamına düşen bilgilere göre; Aziz Yıldırım başkanlığında kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra başkan vekili Nihat Özdemir, apar topar Samandıra’ya gitmiş. E… ne var bunda demeyin! Çünkü Daum tam gün mesai için Samandıra’da bulunuyor!

Samandıra’nın sakin(!) havasını derin derin içine çeken Daum, bir yandan da avukatlarından gelecek sevinçli haberi beklerken, gözlerini kapatmış, çalışmadan alacağı milyon Auro’ları sayıyordu! Tabi malum mesai işi de işin sıkıcı yönü! Neyse Daum fazla beklemedi ve gözleri kapalı mutluluk pozları verirken Fenerbahçe Başkan vekili Nihat Özdemir, sevinçli haberi kendisine ulaştırdı.

Evet, nasıl sevinmesin Daum! Asgari ücretin 570TL olduğu bir ülkede, hiçbir iş yapmadan, vergi vermeden tamı tamına 4.600.000TL, yani 2, 4 milyon Avro'yu cebe indiriyordu.

Bu kadar zarar ziyandan sonra, Fenerbahçe taraftarını sevindirecek bir haber elbette bunun ardından gelmeliydi. Şimdi hepimiz onca zararı sineye çekip, o sevindirici haberi bekliyoruz.

Evet, Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük koltuğuna oturmasını!

Tabi bu arada yeni bir sürpriz olmazsa!

Ne de olsa burası Fenerbahçe Cumhuriyeti…

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..