Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '13

     
    Kategori
    Müzik
     

    Ve karşınızda nitelikli bir müzik adamı Ardem!

    Ve karşınızda nitelikli bir müzik adamı Ardem!
     

    Ardem


    Müzik, insanların vazgeçilmez bir unsurudur. Hayattır müzik. Sanatın her dalında olduğu gibi, müzik için de özel olarak yaratılan insanlar vardır. Ve geçtiğimiz aylarda ilk albümü ''Labirent'' ile müzik dünyasına açılan geç yetenek Ardem de bu özel insanlardan biri.
     
    Ardem yaptığı müziği son demine kadar sahiplenen bir müzisyen. Böyle olmasının elbette Müjdat Gezen Sanat Merkezi – Hafif Batı Müziği bölümünde konservatuvar eğitimi almış olmasının çok büyük bir etkisi var. Ardem’in çok özel bir sesi var. Piyasadaki bol bulunan ucuz, basit ve sıradan seslerle karşılaştırılmaması ve karıştırılmaması gereken bir sese sahip Ardem. Çünkü müzik dünyası gerçekten boş seslerle doldu son yıllarda. Nitelikli bir sesten güzel şarkılar dinlemek öyle zorlaştı ki… Çünkü müzik dünyası müzik dünyası olmaktan çıktı. Sıradan tiplerin adeta notalara tükürdüğü, yolsuz ve ruhsuz bir endüstri haline geldi! Bu da zorlu bir mücadele yaşatıyor şarkıcılar arasında.
     
    Müzik dünyasının şartları o kadar zorlaştı ki, gerçekten müzik yapmak isteyen insanların, kendi seviyelerine uygun olmayanlarla rekabete zorluyor. İşte bu piyasada nitelikli olarak kaliteleriyle sivrilebilenleri çok az. Ve bu azınlık büyük saygıyı hak ediyor. Bu saygıyı hak edenler arasında genç yetenek Ardem başarısıyla göze çarpıyor. Nitelikli bir müzik donanımına sahip Ardem. Müslüm Gürses ile ilk klip çalışması ‘’Vazgeçmek Kolay Mı ? ‘’. Bu şarkı beklentilerin üstünde bir çalışma. Güçlü bir etkisi var. İkinci klip çok yakın bir zamanda yayınlandı. ‘’Lacivert Yalnızlık ‘’ adını verdiği şarkısına çekilen yeni klip, şarkıyla oldukça uyumlu. Zor artık böyle klipler görmek. Şarkıya uygun bir atmosfer yaratmak çoğu şarkıcının zoruna gidiyor. Ama en başta da söylediğim üzere, müziğine sahip çıkıyor bu genç yetenek.
     
    Ardem nitelikli ve hayalleri olan bir müzisyen. Sahi bir kişiliği var. Yaptığı müzikten bu anlaşılıyor. İleriye dönük kariyer planlamasında düetlere sık sık yer vereceğini fısıldaması, başka seslerle ortak etkileşimlere girip iyi bir iş çıkarmak istediğinin garantisi.  Yolu her daim açık olsun bu genç yeteneğin…
     
    Toplam blog
    : 1
    : 235
    Kayıt tarihi
    : 09.07.13
     
     

    Müzik aşığı sıradan insanların dinlediğini dinler ama keşfedilmeyenleri daha çok sever, müzik olm..