Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '17

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Verimlilik ödül töreni 2017

Verimlilik ödül töreni 2017
 

2017 VERİMLİLİK HAFTASI AÇILIŞI BAKAN FARUK ÖZLÜ'NÜN KATILDIĞI TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “KalDer Ankara” iş birliğiyle "2017 Verimlilik Haftası" kapsamında Verimlilik Proje Ödülleri Töreni yapıldı.  “Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Kalite ve Verimlilik Paneli" düzenlendi.

2017 Verimlilik Haftası açılış töreni 8 Mayısta Ankara Green Park Otel’de gerçekleştirildi. Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün yanı sıra Konya Milletvekili Dr. Hüsniye Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof Dr.Ersan Aslan,1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanı Tümg. Göksel Kâhya, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Faik Yavuz, Verimlilik Genel Müdürü Anıl Yılmaz çeşitli   kamu kurumlarının yöneticileri, 2017 Verimlilik Proje Ödülü kazanan firmaların temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın ve Türk Akreditasyon Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Çetin'in Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığından Dr İbrahim Kayral’ın katıldığı panelde kamu hizmetlerinde kalite ve verimin artırılabilmesi için çözüm önerileri ele alındı. 

“Verimlilik Proje Ödülleri”ne bu yıl 157 proje başvurdu. Başarılı bulunan 6 kategoride 22 firmaya Proje Verimlilik ödülleri Bakan Dr. Faruk Özlü tarafından verildi.

Türkiye Sağlık Enstitülerinden Dr İbrahim Kayral, “Sağlık Hizmetlerinin Sunumunda Kalite ve Verimlilik” başlıklı sunum yaptı.  Sunumda Sağlık Hizmetlerinde verimlilik için standartlaştırma, performans ölçümü ve akreditasyon gerçekleştiri,lmesi gerektiğinin altını çizip, verimliliği belirleyen girdi-çıktı değişkenlerini de belirtmiştir.

Panelin son konuşmacısı TÜRKAK Genel Sekreteri Dr Halil İbrahim Çetin ise İhtiyari alan-ulusal mevzuatlar ve zorunlu alan-Avrupa Birliği(AB) direktifleri olarak ikiye ayrıldığını iletti.  “Akreditasyonun kamuya ve Tüketiciye güven sağlayacağını” belirtmiştir. 

 
Toplam blog
: 52
: 120
Kayıt tarihi
: 22.03.15
 
 

     İstanbullu olup, Yalova iline Cumhuriyet Savaşı sonucunda ilk “memur” atanan dedesi Sağlık M..