Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '14

 
Kategori
Bilişim
 

Viber nedir, nasıl kullanılır?

Viber nedir, nasıl kullanılır?
 

Viber ne işe yarar Skype'tan ve Voip'ten ne farkı var?

Ben iki sene oldu viber kullanıyorum ve bundan çok menmunum.

Viber akıllı telefonlarda kullanılan bir program, internet sayesinde ücretsiz arama ve mesajlaşma yapabileceğimiz bir rahatlıktır.

Viber, Android, iPhone, Blackberry ve Windows Phone gibi birçok akıllı cihazda kullanılır. App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilir.

Viber programının bu kadar tutulmasının nedeni, İnternete bağlanabildiğiniz her yerde telefonunuzdan ücretsiz bir şekilde arama ve mesajlaşma yapabilmenizdir. Arama özelliği HD kalitesinde ses ilettiğinden dolayı, normal hattınızdan görüşmenin yerine geçmiştir. Kullanımı oldukça kolay ve reklamsız oluşu da hoş özelliktir.

Viber, Android telefonlara yüklenecekse şayet, Android telefonların 2.0 ve üzeri olması gerekmektedir. İnternet kullandığı için faturanızın kabarık gelmemesini sağlayacaktır. Ve rahatça istediğiniz kadar konuşma yapabileceksiniz. Tüm bunları yaparken herhangi bir ek ücret ödemiyorsunuz.

Yüksek paralar ödeyip aldığım iPhone Viber ve WhatsApp Messenger gibi uygulamalar sayesinde biraz olsun cebimi rahatlattı pişmanlık duymadım.

Viber, mobil mesajlaşma ve VoIP şirketi olan Viber Media tarafından geliştirildi. Viber dünyada herkesin iletişim kurmasına yardım ediyor. 

Viber kullanıcıları metin mesajları, fotoğraf mesajları, eğlenceli stickerlar, fotoğraflar, videolar, çizimler, konum paylaşma, bedava HD kalitesinde çağrılar yapma, push-to talk ile iletişime geçmeyi, iPhone, Android telefonlar ve tabletlerde Windows Phone, Blackberry, Windows, Mac, Linux, Symbian Nokia S40 ve Bada cihazlarda 3G/4G ya da WiFi bağlantılar üzerinden yapabilmektedir.

Viber Out kullanıcılarının dünya çapında herhangi bir numarayı çok ucuza aramasını sağlamaktadır. 193 ülkede 200 milyon kullanıcısıyla; Viber yeni platformlar ve yeni eğlenceli özellikler sunarak devamlı yenilikler yapmaktadır. Viber kullanımı aynı telefon gibi kolaydır. Telefonlarınıza indirmeniz tavsiyemdir, kullanımı pratik ve faturalarınızı etkilemez.

http://www.viber.com/

https://www.facebook.com/viber

http://viber-for-windows.tr.softonic.com/

https://twitter.com/viber

 

 
Toplam blog
: 101
: 3501
Kayıt tarihi
: 17.11.13
 
 

Ucunu göremediğim kadar  Özgürlük, Aldırmadan hiç birşeye,  bütün kuralları kırıyorum Ne olursa o..