Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '14

 
Kategori
Bilişim
 

Windows için Viber

Windows için Viber
 

Viber'ı, bilgisayarınızdan Windows’ta arkadaşlarınızla sohbet etmek ve onlara mesaj göndermek görüntülü aramalar da kullanabilirsiniz.

Windows için Viber, bağımsız bir uygulama değil, çünkü bu uygulamayı önceden bir mobil cihaza yüklemiş olmanız gerekiyor. Kişisel bilgisayarınıza istemciyi kurduktan sonra, Viber otomatik olarak adres defterinizdeki kişilerinizi uygulamaya aktaracaktır.

İstemciyi yükledikten sonra, yapılandırmanız gereken hiçbir şey yok, mobil uygulamadan arkadaşlarınızı aramaya ve onlara mesaj göndermeye başlayabilirsiniz. Windows için Viber, görüntülü aramaları desteklese de, bu özellik hala beta sürümünde.

Ayrıca arkadaşlarınıza metin iletileri gönderebilir ve onlardan metin iletileri alabilirsiniz ve grup konuşmaları başlatabilirsiniz. Bu iletiler hem mobil cihazınızda hem de kişisel bilgisayarınızda senkronize ediliyor.

Windows için Viber'da görülecek çok fazla şey yok. Program size kişi listesini, arama günlüğünü ve konuşma geçmişini gösterecektir. Uygulama, eğer uzun süreler boyunca bilgisayarın karşısındaysanız ve hiç mesaj kaçırmak istemiyorsanız iyi bir özellik sayılabilecek olan gerçek-zamanlı bildirimler gibi bazı özelliklere de sahip.

Eğer hâlihazırda Viber'ı kullanıyorsanız, Windows için Viber'ı da kullanmamanız için pek bir sebep yok. Pek çok bağlantı sağlayıcının artık veriyi kısıtladığını düşünürsek, ev bağlantınızı kullanmanız, sizin bir sürü veriden tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Başlıca özelliği olan ücretsiz çağrı yapmayla, Windows için Viber arkadaşlarınızla birlikte kullanmanız için harika bir uygulama.

http://viber-for-windows.tr.softonic.com/

http://www.viber.com/

https://www.facebook.com/viber

https://twitter.com/viber

 

 
Toplam blog
: 101
: 3501
Kayıt tarihi
: 17.11.13
 
 

Ucunu göremediğim kadar  Özgürlük, Aldırmadan hiç birşeye,  bütün kuralları kırıyorum Ne olursa o..