- Kategori
- TV Programları
Vicdan/ Elizi Yapım pes etmek zorunda kaldı fanlar direniyor!

Özel yaşantımdaki hesapta olmayan yaslar sebebi ile tek tuş basamadan geçen on günün ardından, mutlu haberlerle sizlerle buluşmak isterdim, fakat ne yazık ki boynu bükük kalbimle karşınızdayım.
Vicdan dizisinin başına gelenleri bilmeyen kalmadı sanırım!
Elizi Yapım, bebek gibi baktığı dizisini Kanal D ekranlarında solduğunu görünce pek çok girişimde bulundu, fakat “Heyhat!” sonuç hiç değişmedi haliyle de “Vicdan”dan vazgeçmek zorunda kaldı.
Pekiyi, şimdi #vicdantayfası’na ne cevap verilecek?
Hala sevdikleri diziyi yaşatmak adına kurdukları büyüklü-küçüklü guruplarla koskocaman bir Vicdan Ailesi oldular. Ümitlerini kaybetmek istemiyorlar haklı olarak!
Hani şöyle diyesim var:
“Yok mu bir babayiğit kanal? Ortaya çıksın ve ‘gel kardeşim, ben vicdan sahibiyim! Gene, yine, yeniden Vicdan’ı ekrana getirelim’ diyiversin.”
“Acaba daha neler yapılabilir?” beynimde dönen soru işaretlerinin en büyüğü.
Vicdan’a gelen olur mu bilmem, ama bildiğim yap-boz tahtasına dönen ekranlar canımı sıkıyor! Sadece yapım şirketleri, oyuncular değil sevdiği diziyi bir anda amansız hastalığa uğramış gibi kaybeden izleyici de mağdur duruma düşüyor.
Sadece yapım şirketleri ve kanal arasında önemi olan reytingler sokakta, beş çayında konuşulur oldu. Reklam verenler ile reklamla ayakta kalırız diyerek yaşan kanalların izleyiciye saygısı olmadığı da aşikar.
“İnşallah, mutlu haberi benden alırsınız!” demiştim ama ne yazık ki Elizi Yapım bu dizisinin öldüğünü kabul etmek zorunda kalmış. Ya siz #vicdantayfası bu sonucu kabul edecek misiniz? Ne zor oldu benim için bu tatsız haber için klavye başına geçmek bir bilseniz “ama, acaba, ya da”… lar dolaşıyor aklımda ve umarım el birliği ile bu sorunu aşarız. Önerileriniz için her zaman buradayım, unutmayın!
Hayatta unutulmamanız dileği ile…
https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb