Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '12

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Victoria's Secret... daha yakından tanıyalım mı, ne dersiniz?

Victoria's Secret... daha yakından tanıyalım mı, ne dersiniz?
 

Showlarıyla dünyayı kasıp kavuran Victoria’s Secret… Peki bu Victoria’s Secret nedir tam olarak??


Dünyaca ünlü top modellerinin ve baş döndüren showlarının yanı sıra iç çamaşırı, güzellik ve bakım ürünleri perakendecisidir. Limited Brands 1963 yılında Columbus, Ohio’da kurulmuştur. Hazır giyim üretimi yapmak üzere kurulan firma şimdilerde 10 milyar dolar değerinde güzellik, kozmetik ürünleri ve iç çamaşırları sektöründe dünya sıralamasına girmiştir. Limited Brands'ın ticari faaliyetleri kapsamında,dünyada 1.000”in üzerinde, Victoria's Secret kadın iç çamaşırı ve güzellik mağazası bulunmaktadır. Bünyesinde Victoria's Secret, Victoria's Secret PINK, Bath and Body Works, C.O. Bigelow, White Barn Candle Co., La Senza ve Henri Bendel markalarını bulundurmaktadır. Limited Brands, Amerika pazarında yeni koleksiyonlar ve alt markalar yaratarak, uluslararası alanda partnerleriyle yeni pazarlara girerek, büyümeyi sürdürmektedir.


Türk kadınlarının da sabırsızlandığı üzere, VS Türkiye’deki ilk mağazasını City’s Nişantaşı’nda açtı. Şık ve lüks detaylarla tasarlanan Victoria’s Secret Beauty and Accessories mağazalarının dünyadaki diğer örneklerinden en büyük farkı mimari konsepti. Mağaza mimarisinde büyüleyici ve cezbedici ürünler ortaya çıkarılmak üzere özel detaylar ile tasarlanmıştır. Bu mimari yenilikleri ilk defa Türkiye’de açılan mağazalarda görebilirsiniz. Ayrıca Victoria’s Secret Beauty and Accessories koleksiyonları yıl içerisinde Ocak, Nisan, Temmuz, Eylül, Kasım olmak üzere 5 farklı koleksiyon ile sunulacak şekilde tasarlanıyor.


Geniş ürün yelpazesi olan bu satış noktalarında; makyaj malzemeleri, makyaj kitleri, parfümler, vücut losyonu gibi bakım ürünlerinin yanı sıra, dönemlik koleksiyon konseptinde , güneş gözlüğü, telefon ve ipad kılıfı gibi özel ve şık aksesuarları da bulabilirsiniz. ;)

 
Toplam blog
: 10
: 5329
Kayıt tarihi
: 23.07.11
 
 

Şahsen ben (bir moda tasarımcısı olarak) ; 'Moda'yı bilinçli tüketen bir toplum istiyorum!  ..