Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '19

 
Kategori
Teknolojinin Geleceği
 

Volte Teknolojisi Hakkında

Yeni iOS ile, Apple hücresel bölüme yeni bir seçenek ekledi. VoLTE, daha önce LTE adı verilen seçeneğin yanına eklendi. Şu anda, seçenek her iki makalede de yer almaktadır.

LTE VoLTE ne yapar?

VoLTE ile iPhone 6 ve sonraki sürümleriyle uyumlu olan iOS 13 güncellemesi, VoLTE özelliği ile yüksek kaliteli telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Ancak iki şart var. Biri desteklenen bir telefon olup, diğeri görüşme yapılacak kişide bu özelliğe sahip olmalı ve açık olmalıdır. VoLTE özelliği için bazı faktörler var. Yer, operatör ve diğer tarafın sözleşmesiyle olan sözleşmeniz. Başka bir deyişle, her iki işletmecideki insanlarla anlaşma faktörü önemlidir. Konum ve telefonun belirli illerdeki belirli operatörleri desteklediğini belirtti.

VoLTE ücretli midir?

VoLTE, ücretsiz ya da ücretli olup olmadığını merak edenler için ücretsizdir. Ancak karşı tarafta cihaz desteği ve desteği gibi koşullar var. Daha önce bazı bölgelerde paralı askerlik hizmeti olarak kullanılan Apple iOS 13, bir seçenek buldu. VoLTE çıkmadığını söylerseniz, önce telefonun destekleyen modellerden biri olup olmadığını kontrol edin. Sonra diğer kullanıcının bu modellerden birine sahip olup olmadığını sorun. VoLTE aktivasyonu ve sorun aktive edilemiyor Önemli bilgiler! VoLTE'yi açmaya çalışmak aşağıdaki gibi bir mesajla sonuçlanabilir:

LTE VoLTE çağrıları etkinleştirilemez. Bu hesaptaki çağrıları etkinleştirmek için operatöre başvurun. Sorun kurumsal abonelerde de görülebilir. O zaman yardım için operatöre başvurmanız önerilir. Bir diğer önemli bilgi, yeni bir sim kart takma bildirimidir. Bu sorun eski sim kartlarda ortaya çıkabilir. Yeni seçeneğin yeni sim kartların kullanımını desteklediğini lütfen unutmayın. LTE VoLTE, baz istasyonu için uygundur. Baz istasyonu desteği yetersizse veya yoğunluk varsa, bu özelliğin düzgün kullanılamayacağına inanıyoruz. 4.5G'nin yetersiz olduğu yerlerde daima 3G kullanırız. 4.5G'den otomatik 3G'ye geçmesine rağmen, belirli bir süre erişemeyebilir veya erişmekte sorun yaşayabilirsiniz..

 
Toplam blog
: 5
: 109
Kayıt tarihi
: 23.12.16
 
 

Teknoloji meraklısı bir makale yazarı ..