Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '15

 
Kategori
Güncel
 

Vurmuş yüzüne ifadesi, pek "mutsuz" olmuş bitanesi!!..

Vurmuş yüzüne ifadesi, pek "mutsuz" olmuş bitanesi!!..
 

internetten alınmıştır


Bu ülkede, kendini imtiyazlı addeden sanat erbabı, aslında veli nimeti olan izleyicilerinden hiç bir zaman haz etmemiştir. Bunlar, lafa gelince halk'la yatar halk'la kalkar ama kafalarında "hallk'ın Türkiye sathındaki halkla bir alakası yoktur.

Onlar, halk diyinece daha ziyade CHP'nin H sındaki halkı anlarlar... Televizyon dizilerinde, sinema filmlerinde rayting peşinde koşar, buradan ekmek yerler ama yedikleri çanağı tekmelemekten de geri durmazlar.

Bunun örneklerini çok gördük... Son bir örneğini de hiç beklemediğimiz bir hanım sanatçı vermiş: Melek hanım...

Kendisi Yozgat'a gidiyor, saygı ve hürmetle misafir ediliyor, sonunda Yozgat Belediyesi çalışanı hanımlar, bir sanatçıyla birlikte poz vermenin "onurunu" yaşamak için birlikte fotoğraf çektirmek istiyorlar.

Ama, Melek sanatçımız, bu pozdan çok mutsuz oluyor... Etrafında, onunla poz vermekten mutlu oldukları anlaşılan başörtülü hanımlar, ortada mutsuzluğu yüzüne yansımış Melek hanım...

Neden mutsuz oluyor bu hanım efendi sanatçımız!!... Başörtülü kadınlarla aynı karede bulunmaktan... Bu rahatsızlığını da twiter'da paylaşıyor açıkça...

İşte siz busunuz!... Neydi o, civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş miydi?... Varsam baksam Melek Hanım'ın annesi de başörtülüdür...

Bu ülke kadınlarının çoğunluğunu oluşturan başörtülü kadınlar, siz Melek Hanımı görünce Şeytan görmüş gibi kaçsalar daha mı iyi olurdu!?...

Seni sevmişler, sana saygı duymuşlar ve birlikte fotoğraf çektirmişler... Sen ne yapıyorsun? Asık suratınla ve bu suratın arkasındaki duyguyu paylaştığın twitin'le özündekini açığı vuruyorsun.

Özündeki "halk" nefretini!....

Gerçekten de bu dünyanın en alicenap, en affedici, en hoşgörülü insanıdır bizim insanımız... Eğer öyle olmasaydı, sizin gibi "ar/t/sızlara" bu sevgiyi, bu saygıyı ve bu ilgiyi gösterir miydi?

Filmlerinizi izlemez, tv.dizilerinize bakmaz, sokakta görünce de yüzünü çevirir giderdi...

Artık sizde o "art"ınızı kime gösterirseniz gösterirdiniz!!

Not: Bu yazı yayına girmeden, akşam saatlerinde Melek Baykal'dan özür geldi... Haber sitelerine düşen açıklamasında, farkında olmadan haddi aşan ifadeler yazdığını itirafla, insanlardan özür dilediğini beyan ediyor Melek Baykal... Bu da güzel bir şeydir... Ancak, yazının içeriği kişisel olmadığı ve genel olarak sanatçıların tutumunu eleştirdiği için yazıyı geri çekmedim.

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..