Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '10

 
Kategori
Mizah
 

Vuvuzela çifte göz altı

Vuvuzela çifte göz altı
 

Komşular ismini açıklamak istemeyen çifti şikayet edince sabaha karşı 05.00’te kapıya polis dayandı. Kapıyı açan kadın “Şikayet var” diyen polise “Siz sevişirken ses çıkarmıyor musunuz?” diye sordu. Bunun üzerine polise karşı koymaktan 100 dolar ceza aldı. Polis cezayı kesebilmek için kadının kimliğini istediğinde olay daha da büyüdü. Güvenlik sektöründe çalışan kadın kimliği vermek istemeyince çift gözaltına alındı.

Yukarıdaki haber milliyet.com.tr den alıntıdır. Buna benzer haberler daha önce de okumuşluğumuz var, efendim üst komşuları şehvetli sesler çıkartarak sevişiyorlar diye polisi aramış adamlar, poliste sana ne kardeşim dememiş sabahın köründe adamların kapısına dayanmışlar. Onlarda kapıyı açmışlar sazan gibi, öldürsen açmam, kırıp girseler istifimi bozmam.

Şimdi düşününsenize sen evde gece acıktım diye ekmeğin arasına peynir koymuşsun yanına şerbet yapmışsın yatağa çabuk döneyim diye ağzını kocaman açmış ekmeği ısıracaksın derinlerden bir yerlerden ''ahhhhhhhh bebeğim'' inlemesi geliyor, dikkat kesiliyorsun ses nereden geliyor diye, üst kattan geldiğini anlıyorsun. Artık seslere görüntü de ekleyebiliyorsun. O her gün asansörde karşılaştığın siyah etekli beyaz gömleğinin düğmesi köprücük kemiğine kadar açık gezen, parfümü cennet gibi kokan kadın ve hep gıptayla baktığın o kaslı, yakışıklı, bankada çalışan genç adamdan geliyor o gürültü! Önce cesaret edemiyorsun, ayıp olur ya da o adam burnumu suratıma gömer endişeyle, iştahın kaçmış ekmeği bırakıp mutfak tezgahının üzerine yatağına dönüyorsun, yatakta senin kadının son 3 aydır yaptığı gibi mabadiyi sana dönmüş horluyor. Yorgan üzerinden kaymış ve o muhteşem göbeği yana yatmış. Yukarıda ise işler kızışmış, tempo artmış sesler yükselmiş ohh yes baby sesleri yeri göğü inletiyor. Herhalde adam telefona kadar koşmuştur.

Benim komşum böyle güzel bir gece geçirse ben rahatsız olmasınlar diye evde suyu açmam, terliksiz gezerim şıppidi sesi olmasın diye. Dünyada en güzel şey birbirini seven iki insanın terden yapışmış bedenleridir. O senin gürültü dediğin ses cennetten melodidir, kıskanmamak lazım. Kıskanma ne olur çalış senin de olur.

Birbirinizi sevin millet ve çıkarabildiğiniz kadar gürültü çıkartın, peynir kemirgenleri siz de edepli olun, telefondan uzak durun, adamı hasta etmeyin.

 
Toplam blog
: 46
: 870
Kayıt tarihi
: 16.07.10
 
 

1971 Kırıkkale doğumluyum, özel bir şirkette muhasebe müdürüyüm, evliyim 2 çocuğum var...