Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Yağmur oldu Bursasporun üstüne yağdı

Yağmur oldu Bursasporun üstüne yağdı
 

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında yoğun sağanak yağış altında oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Bursaspor'u 5-2 yenerek 3 puan alan taraf oldu. Bu galibiyet uzun süredir morallerin bozuk olduğu sarı-lacivertli camiada sevinçle karşılandı. İspanya da Planeta Jubilo Cominicacion adlı şirketin Vivir con jubilo adlı dergisinin 10. yılı dolayısıyla en aktif emekli oldukları gerekçesiyle ödül alan Fenerbahçe nin 70 yaşındaki teknik direktörü Luis Aragones'e bir ödülde Fenerbahçe'li futbolcular vermiş oldu.

Maçın başlarında stresli ve gergin görünen Aragones başı önüne eğik alnını kaşıyordu, gollerin peşpeşe gelmesiyle rahatlamasına rağmen, maçın son dakikalarında gelen Bursaspor gollerinden sonra elleri titremeye başlayan tecrübeli hocanın, korktuğu başına gelmedi ve rahat bir nefes aldı.*Arsenal karşısında ki hezimetten sonra, bütün takım adeta üzerlerindeki ölü toprağını atmış, büyük bir istekle oynamaya başlamıştı. Önceki maçlarda bir iki futbolcu canla başla mücadele ederken, diğerleri hiç yardımcı olmuyor, vasatın üzerine çıkamıyorlardı. Bu akşam bütün takım, varını yoğunu ortaya koydu. Kötü oynayan yoktu, ancak ilk yarıda Bursaspor'un iki gollük vuruşunu Uğur ve Carlos'un kalenin içinden çıkarması, son dakikalarda iki gol yiyen Volkan'ıda kurtardı.

Alınan bu galibiyetin, oyun sisteminde ve bazı oyuncularda devam eden hataların üstünü örtmemesi ve gerekli önlemlerin alınarak, gerçek Fenerbahçe'nin Süper Lige ağırlığını koymasının sağlanması, sadece büyük Fenerbahçe camiası için değil, tüm Futbolseverler çok önemlidir. Çünkü Fenerbahçe'siz yarışın tadı tuzu olmuyor.

 
Toplam blog
: 61
: 2135
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

İstanbulda yaşıyorum, bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Kitap okumayı, satranç oynamayı, ..