- Kategori
- Mizah
Yalan Haber Servisi sunar - 04 Ağustos 2016

Eren Derdiyok Galatasaray’da
Eren Derdiyok Galatasaray ile üç yıllık anlaşma yaptı. İmza töreninde “Türkiye'de büyük bir takımda oynama hayalim vardı. İnşallah üç yıl sonra bu hedefimi gerçekleştiririm” şeklinde konuşan Eren Derdiyok’un aslında Galatasaray'ı kastettiği ama bunu elastik Türkçemiz nedeniyle yeterince net bir şekilde kastedemediği anlaşıldı.
Semih Şentürk Eskişehirspor’da
Nöbetçi golcü Semih Şentürk Eskişehir’e transfer oldu. İmza töreninde oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Semih Şentürk, “Tıpkı ilk kez Birinci Lig’de futbol oynadığım o ilk günkü heyecanı yaşıyorum” diyerek şöyle devam etti. “Hiç unutmam o gün Kıbrıs’a çıkarma yapmıştık. Ya da Kore Savaşı mıydı?.. Eee unuttuk.. zamanla hafıza gidiyo tabi”
Fenerbahçe’de Panik
Monaco yenilgisinin ardından yurda dönen Sarı Lacivertliler, öğle saatlerinde düz koşu, akşam saatlerinde ise düpedüz panik yaptılar. Kendi aralarında tedirgin bakışmaların ardından şiddetli tartışmalar yaşandı, “Yahu akşam oldu, ajanslara hala bizimle ilgili yeni bir transfer haberi düşmedi. Ne oldu, artık eskisi gibi büyük bir takım değil miyiz yoksa?” şeklinde düşüncelerini açıklayan futbolcuların kulağı ajanslardan gelecek sansasyonel transfer haberlerinde.
** Bu sayfadaki tüm haberler, mizahi amaçlarla ya kısmen ya da tamamen çarpıtılmış uydurma haberlerdir. Sonra gerçek sanıp oltaya gelmeyin, aman diyim.