Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '08

 
Kategori
Blog
 

Yalova incileri!

Bundan böyle Çarli’nin Melekleri olarak her MB toplantısında gösterilerine aralıksız devam edecek olan güzellerimizden Neşe Evrim, Sema Şener ve Yeşim Koç, her gösteride çok özel tasarımlar giyerek dans edecekler.

Sevgili İlyas Bayram, bundan böyle müzik CD’leri yerine sizlerin MB alemlerinde yaptığınız yaramazlıkları gizlice çekecek ve CD’leri ilgili yerlere en kısa sürede iletecektir.

Bülent Göncü’nün yelekleri kadınların ilgisini çekmek isteyen erkeklere uygun fiyatla satışa sunulacak ve bu yelekle dahi ilgi çekmeyen erkeklerden ayrıca tazminat talep edilecektir.

Bundan böyle şarkı söyleyen ve özellikle rock müziği yapan arkadaşlarımız için yanımızda daima bir buhar kazanı bulundurulacak ve sesi kısılan arkadaşımızın kafası bu buhar kazanının içine sokularak rahat nefes alması sağlanacaktır.
Hamama giren sadece terlemeyecek, saçı da bozulacak. Ünlü kuaförümüz, saçı bozulan arkadaşların saçını çekerek düzeltecek, düzelmezse kökünden kesecek.
Bundan böyle bira üreten şirketler, reklam yapamayacağı için el altından Çalışkan Adem’e çuval içinde bol miktarda şişe biraları vererek, arkadaşların daha çakır keyifli olmalarını sağlayıp bolca reklam yapabilecektir.

Her toplantıda bir iki densiz garson dövülecek, başka masalarda itiraz edenler olursa onların kafasından aşağıya da Zekiye hanımın daha önceden hazırladığı kaşıntı yapan konfetiler dökülecek.

Bundan böyle gezilerimizde gece ne kadar geç yatarsanız, sabah o kadar erken kalkmanız için kapınıza Zekiye hanım gelecek ve gür sesiyle size sabah şarkısı söyleyerek uyandıracak, uyanmadığınız takdirde kapınıza omuz atacak.

Gecenin şanslı kişisi olarak karikatürist Ziya Tara’ya sabah erkenden karikatürünü gizlice çizdirdiği Celal Çelik’in karikatürü, elde edildiğinde blog’da yayınlanacak ve neye benzediğini öğrenmiş olacağız.

Sessiz Çığlık, bundan böyle şarkı söylerken örtü altına sokulacak, gerekirse kurşun dökülecek ve gezi sonrası tansiyonunun düşmemesi için gereken her şey yapılacak.

Bundan sonraki gezilerde kızıl saçlı güzeller arasında yarışma düzenlenecek ve en kızıl saçlı olan güzele kızıl elma ödülü verilecek.

Geziye katılan herkesin cep telefonu derhal emanete alınacak ve gezi sonunda imza karşılığı iade edilecek. Böylece kaybolan cep telefonu derdi kalmayacak ve Kemal Şahin bey ‘’Ohh beee’’ diyecek. Yine de herhangi bir aksilik durumunda şehirlerarası servis için aracını çalıştırır durumda tutacak.

Her toplantımızda iktidarı temsilen bir arkadaşımıza 15 dakika konuşma süresi verilecek. Muhalefet adına konuşan arkadaşa da on dakika vermek, yeterli olacak. Ne iktidardan ne de muhalefetten yana olan bir kişiye de 5 dakika konuşma süresi verirsek, siyaset yapma tatminini yaşamış olacağız.

Her gezimizde kurtlarımızı iyice dökmek için geniş bir orman yeri tahsisi yapılacak ve içimiz ferahlayana kadar enerjilerimizi sonuna kadar kullanacağız.

Yalova Termal’de göz suyu ve mide suyundan yarar gören arkadaşların tavsiyelerine kulak vererek, gözlerimizi dört açacağız ve midelerimize leziz yemekler armağan edeceğiz.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..