Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1968 doğumluyum. İTÜ'den Metalurji Müh. olarak mezun oldum. Yine aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamladım. Evliyim; 1 oğlum 1 kızım var. Gezmeyi, müziği ve hayata dair güzel olan herşeyi çok seviyorum. Temel hayat prensibim şudur: Yarın daha az hatta hiç "keşke" dememek için bugün ne yapmalıyım? Yaşadığım anın değ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Eğitimciler

Öğretmenlerden çok şey istememiş misiniz? En azından onlardan bunu beklerken siz üstünüze düşen vazifeleri ne kadar yapıyorsunuz bir öğrenci olarak? Fakat yine de açıkyürekliliğiniz için tebrik ederim sizi.

25 Ocak 2007 16:14
Bir aşk diliyorum...

Eğer özlem olmazsa aşk kolay olmayacak mı? Eğer hüzün olmayacaksa aşk neyi dindirecek? Eğer sabır olmazsa aşk neyi bekleyecek? Eğer ayrılık olmazsa aşk kime kavuşmak için dağları delecek?Sevgili Melda eğer tekdüze olsaydı herşey, herşey istediğimiz gibi olsaydı aşk bu kadar cazip gelir miydi acaba? Sana gönlünce yaşayabileceğin güzel bir aşk dilerim.

24 Ocak 2007 23:40
En büyük bayramımız kutlu olsun

Yaptığınız hatırlatmalar, bu günün anlam ve önemine çok yakışmış. Ama ben isterimki kimse 30 Ekim'de unutmuş olmasın onları, bayraklar sandıklarda çok kırışmasın; Türk ün adını haykıralım her an, sesimiz öyle bir gürlesinki bayrağımız öyle bir dalgalansınki korksun güzel ülkeme kem bakan gözler. Güzel yazınız için teşekkür ederim size.

01 Kasım 2006 23:31
 
Toplam blog
: 15
: 2441
Kayıt tarihi
: 12.09.06