Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '06

 
Kategori
Yeni Ürünler
 

Yaratıcı İpod Kullanımı Top 5

Yaratıcı İpod Kullanımı Top 5
 

Siz İpodunuzda sadece müzik mi dinliyorsunuz? Her an yanımızda olan bu şirin alete farklı programlar yükleyerek kullanım alanını genişletebilirsiniz. İşte size 5 yaratıcı İpod kullanım alanı.

1-İpodunuza metro haritasını yukleyebilir ve trenin saat kaçta kalkacağını heran öğrenebilirsiniz yapmanız gereken ipodsubwaymaps.com adresinden gerekli yazılımı ipod unuza yuklemek. Şimdilik Tokyo, Chicago, NY, Boston ve Washington ve Londra metrolarınında aralarında bulunduğu 23 metronun haritasını indirebilirsiniz.

2- Merriam-Webster's pocket dictionary adresinden 10$ a yükleyebileceğiniz yazılımla ipodunuz anında bir sözlüğe dönüşüyor ve zor anınızda hayat kurtarıyor. Küçük hafif ve cebinize kolayca sığabilen bir mp3 çaların aynı zamanda sözlük olabilmesi harika bişi.

3- Barları denediniz, en yakın arkadaşınızda kimseyi ayarlıyamdı, chattede aradığınızı bulamadınız, Msn, İcq da fos çıktı, o zaman cebinizden ipodunuz çıkarın ve PodDater da bağlanıp beğendiğiniz kişinin videosunu izleyin mesaj atın buluşun :)

4-Birçok kişi bisiklete binip yollarda pedal çevirirken ipod unda müzik dinleyip rahatlar. Bazılarıda ipod una google map tarzı harita yükleyip ormanda kaybolmadan dolaşmanın keyfini çıkarır, ha bu arada müzik dinlemeye de devam ederler :)

5- İpod da oyun? Efsane oyun Doom'u ipod da oynamak biraz cesaret biraz beceri birazda Geeklik ister. Yapmanız gereken İpod unuza Linux kurmak sonrasında Doom gibi bir çok oyunu , Tetris, Super Mario bros. vs.. oynayabilirsiniz.
 
Toplam blog
: 2
: 1489
Kayıt tarihi
: 26.06.06
 
 

28 Nisan 1981'de İstanbul'da doğdum. Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletmeyi bitirdikten sonra Youth ..