Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '08

 
Kategori
Siyaset
 

Yargı yargılanıyor

Anayasa Mahkemesi türban kararının ve AKP'nin kapatılması kararının gerekçelerini açıkladı. AKP çevrelerinde yer yerinden oynadı. Sular kaynadı. Anayasanın ne anası kaldı, ne babası. Hukuktan anlayan da konuşuyor, anlamayan da. Mahkeme AKP kapatılmasın kararını açıladığı zaman göbek atanların, şimdi göbekleri çatlıyor.

AKP kurmayları şu sıralar Anayasa Mahkemesinin yetki alanlarını daraltmanın formülleri üzerinde çalışıyor. Buna dert ortağı MHP'de katkı sağlayacağını açıkladı. Bahçelerde börülce. Oynar gelin görümce. Oynasınlar bakalım. Mahkemeye gelince.

Sn. Devlet Bahçeli'nin bana göre siyaset zaafiyeti var. Esmesi başka, gürlemesi başka oluyor. İkisini bir arad yapamıyor. Onda da CHP sendromu var. Önceki Anayasa değişiklikleri CHP'ye inat yapıldı. Şimdikiler de CHP'ye inat yapılacak.
Yargı yargılanıyor. Yargıya ver yargı mensuplarına söylenenler toplumda yargıya olan saygıyı ve güveni azaltıyor. Hükümetin zorlaması ile ortaya atılan Ergenekon Davası'nın fiyasko ile sonlanacağı belli. Bunun sonucunda dünya'nın diline düşeceğimiz de belli. Kadılık sistemine mi dösek acaba. Kadı efendi doğrusunu bilir.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..