Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanrıya inancım var. İnancım, din ile örtülü değil. Yürekten. Şiir yazmayı ve mizahı seviyorum. Ay ışığına bayılıyorum. CHP ve BJK çok sevdiklerim. Gericilikten, yobazlıktan ve bağnazlıktan nefret ediyorum. Atatürk hayranıyım. Onun..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sebep Ferrari değildi

FENERLİ YAZARLAR, NEDEN HAKEMİN ADINI AĞIZLARINA ALMAZLAR. BU MAÇ HAKEMSİZ Mİ OYNANDI YOKSA? BEŞİKTAŞI KATLEDEN HAKEMDİ. FERRARİNİN FAULÜNDEN ÖNCE, LUGANONUN ARKADAN DİZİ İLE FERRARİYE DEFALARCA VURDUĞUNU GÖRMEDİ, GÖRMEK İSTEMEDİ. HAKEMİ VİCDANI İLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM. İyi hakem, ŞEYTANIN "GÖRME" DEDİĞİNİ GÖREN HAKEMDİR. BÖYLESİ DE BİZDE YOK.

22 Şubat 2011 11:40
Türban meselesi ve yalanlar....

Kılıçdaroğlu,"türbanı biz çözeriz" dedi. Ne zaman? iktidar oldukları zaman. Yani, yalan olduğunu iddia edemezsiniz. Oysa ortada söylenmiş bir çok yalan var ve sahibi de iktidarda. O da, türbanı çözerim dedi ve iktidar oldu. Çözdü mü? Ne gezer. Üstelik, bir de kör düğüm attı. Kılıçdaroğlunun burnunu uzatmak yerine, İktidarda olandan hesap sormak daha adil değil mi? Türbanı, kim bağlatıyor ise, o çözer. Türbanı kim bağlıyor ise, yine o çözer. Ve birgün çözecektir. Selamlar.

14 Ekim 2010 18:16
Küçük prens

Keşke öyle olsaydı. Keşke yıldızları uzanıp tutabilseydik. Keşke, tek tek toplayıp, çekmecemizde biriktirebilseydik. Keşke ay ışığını kavanoza doldurup, bulutlu gecelerde odamızı aydınlatabilseydik. Sevdiğimize bir tutam, ay ışığı verebilseydik.

11 Haziran 2010 16:09
 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08