Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Matematik öğretmenliği bölümünden mezunum. Henüz atanmadım. Yaşamaya hala başlayamadık. Tekrar başa döndük. Bir hayat asla yetmiyor ancak nasıl yaşanıldığını öğretiyor. Bu durumda öğrenerek yaşamak kavramı ortaya çıkıyor. Bizde buna uğraşıyoruz ama çok zorluyorlar. Kaç kişi hakikaten anını yaşayabilmiş ki.. Hep bunu başaramad..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Türkiye’de şimdi bunlar moda!

uzun zamandır girmiyordum bu siteye ve sizin yazılarınıza denk geldim..güzeldi.gülümsetti

23 Eylül 2009 10:26
Evlilik bir ilişkinin demir parmaklığıdır

bu saçma işleyişin farkına varıp buna uymak zorunda kalmak ne kadar çaresizce.Ama sanki bu durum yavaş yavaş değişiyor,ne yazıkki bu değişimde bilinçsiz şekilde gerçekleştiğinden bedelini günahsızlar ödüyor. sevgiyle kalın..baskının farkına varmak ve dile getirmek bir dirençtir.Daha fazla yamulup insan şeklimiz bozulmasın diye..Sadece birazcık daha düşününce bunlara ulaşmak hiçte zor değil.değilmi? mantıklı düşünmek güzel şey yahu

16 Mart 2008 13:03
Kadının özgürlüğü zordur

farkında olmak acı duymaktır.değitiremiyeceğimiz kuralları normalleştirmek ve alışmak ve kabullenmek tek çare...ama farkında olarak yaşamak değiştirme ihtiyacı doğuracağından acı verir herzaman.ama genede bunu hatırlatmak hatırlatırken bile haklılığımızı savunmak bi parça da olsa özgürlüktür ve buna değer.

05 Kasım 2007 23:18
 
Toplam blog
: 3
: 343
Kayıt tarihi
: 28.10.07