Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '12

 
Kategori
Futbol
 

Yemezler!

Yemezler!
 

Yalan dünyalı Abitoğlu !


Yemezler.

Fernandes'e çıkardığın ilk ve ikinci sarı kartı yemezler. Ikincı sarı kart haklı diyenin, aynı pozisyonda Fernandes'e 3 tane tekme atıldığı, o 3 tekmeye rağmen üstün top tekniğı ile aradan sıyrılıp, bir tekme daha geliyor diye ayağını yere sağlam basmak niyeti ile yaptığı hareketi Eren'in ayağına bastı diyerek çarpıtan kimsenin hiçbir dediğini yemem!...

Beşiktaş lehine önce faul verip, sözüm ona uyguladığı avantaj kuralını kesip düdük çalması gerekirken, ağzında düdük, beyninde tilki, kalbinde kara bulunan zati muhteremin çaldığı fesat düdüğü de yemem.

Pekarik'in elle oynadığını, hem de bu kasti yapınca sarı kart gerektiren pozisyonda ağzında düdük, beyninde kötülük ve 2 hafta önce Kerim Zengin'i atarken, Aykut Hocasına hafif gerdan kıvıran vatandaşın, etrafını saran siyah formalı oyunculara " yok buna vermem, veremem " der gibi kıvırmasını da yemezler.

Yemem!

***

Pazar günü oynayacak derbide Fernandes'i bertaraf etmek isteyen çakallar, Abit'i sürmüşler Beşiktaş'ın önüne.. Sözüm ona 2 haftadır hakemle kazanıyordu ya Beşiktaş. Bunu söyleyenler hem de çok barizinden bir ofsayt golü de Mersin İKRAM Yurduna atarlarken dilleri mi tutulmuştu, gözlerine perde mi inmişti acep?

Abit'i sürmüşler işte, " hakemler artık bize eskisi gibi kıyak çekmiyor"  meali ile açıklama yapan Aykut Kocaman'a hediye olsun diye. Çekildi kıyak sana Aykut Kocaman! Beşiktaş Kadıköy'e Fernandes'siz gelecek. Bir de maçına Aziz Yıldırım'ın hep istediği Türkiye'nin en komedi dükkanı hakemi Cüneyt  veriirse değmesin keyfine.

Yemezler Aykut Kocaman.

***

Yemezler Carlos.

Çakal Carlos ol biraz. Quaresma ile Simao'yu aynı anda her iki kanatta oynatma, takımın direncini yok etme dedik sana 50 kere. Ders almadın. Bu iki adam iyileşince, hemen ve derhal (-)10 derece buzlu zeminde bu iki hayaleti sahaya sürdün, Beşiktaş'ın bu iki adam yokken inşaa ettiği, ancak bu zaman dilimde bu adamlar yok diye kurabildiğı takım dengesini, direncini, yenilmezlik serisini yerle bir ettin.

Çünkü sana kazanirken, son saniye Egemen seni kurtarırken, rakip takımlar senin işini kolaylaştırırken, kısaca sen kazanırken ders çalışman gerektiğini söyledik. Çalışmadın dersine Carlos.

Ahı gitmiş vahı kalmış, başı belada Fnerbahçe'nin gerisindesin, yeni kurulmuş 15 oyuncusunu daha yeni almış takımın da gerisindesin ve bu ezeli rakibini kendi sahanda yenemedin, uçma, gerçekçi ol demedik mi?

Dedik...

Ekrem'in haftalardır döküldüğünü, bir hata yapti diye hemen ertesi maç Rüştü'yü kaleye koyarak elindeki Casillas gibi yeteneğı olan Cenk'i bitirdiğini sana demedik mi?

Peki ya şu ısrarla Pektemek'i oyundan alma takıntına ne dedik? Yapma bunu hocam demedik mi?

***

Peki taktik zekası olan bir adam bu maç son 30 dakikada Ekrem'i oyundan alıp, yerine bir hucumcu sokup, zaten geride çizgi savunma yapan bir takım ha orda 3 kişi durmuş, ha 4 kişi durmuş ne farkeder deyip bir zeka örneği gösteremez miydi?

Neden "Carlos olmaz" diyoruz! Işte bu yüzden...Yani lütfen biraz akıl ve zaka lütfen...

Ekrem 90 dakka sahada kalarak, hem de sen sadece 2 oyuncu değiştirmişken, sana ne kazandırdı, ne kazandıracaktı? Şu sahada izlediğın şey neydi acaba diye sormak lazım değil midir?

Ki bu maç 60'dan sonra başka bir maça döndü. Kayseri de bitti. Bunu bile göremedi. Mesela Erkem'ı çıkarıp, yerine Holosko'yu alıp, Holosko'yu bir hucumcu kanat beki olarak kullanıp bir kişi eksik oynamanın dez avantajını bir nebze kıramaz mıydı?

Yapamaz...

Çünkü Carlos Carvalhal bir hoca değil..O bir bu işe bakan adam.

Yemezler!

Mazeretini de yemezler...

Bir takım 10 kişi kaldı diye kaybetmek zorunda değildir. Beşiktaş,1-0 gerideyim, zaten de 10 kişiyim diye bir maçı kaybetmeyi kabullenemez. 

Carlos'un, Yıldırım Demirören'in yalan Beşiktaş'ı buraya kadar. Yalan dünya bu kadar.

Yemezler, yemem, yemedik...

 

Gökhan Gür

twitter.com/Gur1971

 

 
Toplam blog
: 48
: 386
Kayıt tarihi
: 11.09.11
 
 

Futbol on bir oyuncu ile oynanır, binlerce kişi tribünde, milyonlarca kişi evinde TV karşısında i..