Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '11

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Yeni iş fırsatlarında hızlı davranan kazanıyor

27 NİSAN-3 MAYIS ARASI AVA ÇIKIN. 

Finansal astrolojide önemli görülen dönemlerden birine giriyoruz: Büyük fırsatları ve iyimser gelişmeleri sembolize eden Jüpiter gezegeni ile yeni başlangıçlar ve risk alabilme cesaretini sembolize eden Mars gezegeni 27 Nisan 3-Mayıs 2011 arasında kavuşumda olacak. 

2, 4 yılda bir gerçekleşen bu özel gökyüzü durumu, bu kez Koç burcunun 22 derecesinde olacak. Bir önceki döngü ise Şubat 2009’da Kova burcunda yaşanmış, özellikle internet, elektrik elektronik, telekomünikasyon alanlarında hızlı gelişmeler görülmüştü. 

Ekonomide, dünya borsalarında ve şirket satınalma kararlarında büyük hareketlilik gözlemleyeceğiz. 

Geleceğe dönük iyimser tahminlerin etkisi ile alınan hızlı kararlar, paranın doğru yatırımlara dönüşmesini sağlayabilir. Bu dönemde risk almak, hızlı davranmak, özellikle Koç zamanı kurulmuş olan şirketler yönünde olumlu sonuçlar doğurabilir. 

Bu kavuşum, demir sektörü, havacılık, savunma sanayi, spor sektörü, hız ile bağlantılı konular ve hertürlü büyük girişimde etkili olacaktır.  

Bir şirketin kuruluşu veya ticarete başlama tarihi, hangi sene olursa olsun 8-19 Nisan tarihleri arasında ise gelen fırsatların farkına varmak, hatta fırsat avına şimdiden çıkmak, getirileri maksimize etmeyi sağlayacaktır. 

Kişisel ve şirket düzeyinde 17 Nisan-3 Mayıs 2011 tarihleri arasında 

  • Hızlı, aktif olmak, fırsatlar karşısında temkinli olmaktan çok risk alıp hızlı karar verebilmek çok büyük kazançlar getirebilir.
  • Çok fazla temkinli olup işin fizibilitesine yoğunlaşmak yerine zamanla yarışarak işi kapmak daha doğru olacaktır.
  • Şirket birleşmeleri ve işbirlikleri önerilerini hızlı biçimde değerlendirmek ve fırsatı kaçırmamak, daha sonra gelişmelerin finansal açıdan da kuvvetli olmasını sağlayacaktır.

Tüm bu etkiler altında yeni iş tohumlarının atılması, özellikle 4 Haziran sonrası finansal getirilerin yüksek olmasını sağlayacaktır. 

 
Toplam blog
: 35
: 1716
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

Doğan Holding İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı ..