Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '08

 
Kategori
Güncel
 

Yine anne cinayeti

Yine anne cinayeti
 

NELER OLUYORRRR


Neler oluyor bu insanlara, nedir bu kadar vahşice davranmalarına, anne katili olmalarını gerektirecek sebepler? Bakın daha hukuk fakültesi eğitimli bir ailenin kızını cinayetini hayretle okurken başka bir haber düşüyor interneyyeki gazete sayfalarına KONYA’da 33 yaşındaki Benal Sönmez, tartıştığı annesi 58 yaşındaki Sebahat Gülbeyaz'ı bıçakla kafasını ve kolunu keserek öldürdü.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinden alınan ilk bilgilere göre, Gülbeyaz'ın kafasının ve bir kolunun kesildiğini söyledi. Gözaltına alınan Benal Sönmez, Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sönmez, gazetecilere, “Pişman değilim. Onu istemiyorum” dedi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yazıklar olsun gerçekten bir anneyi bir evlat nasıl olurda gözü dönmüş bir biçimde görebilir anne sonuçta istemiyorsan çeker gidersin bu kadar basit.
Gerçekten neler oluyor toplumumuza, bukadar mı psikolijimiz bozuldu insan canına kıyacak kadar mı kafayı yedik .

Eee bir önceki olayda nedendi çocuk annesinin babasının kariyeri kurbanı oldu peki bu son Konyada meydana gelen olay nedir?
Çok dikkatli olmak gerekiyor işte çocuklarımızı büyütürken ne çok serbest olacaklar, nede çok sıkmaya gelecekler önemli olan işte orta yolu bulabilmek saygılar...

 
Toplam blog
: 42
: 1042
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

Hayata olumlu bakmaya gayret eden bir anneyim. 1975 Eskişehir doğumluyum, Anadolu Üniversitesi mezun..