Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '17

 
Kategori
Kitap
 

Yoldaki Durak

Yoldaki Durak
 

"Kullandığınız her durağın sizde bir hatırası vardır; yaşamaya alıştığınız yerden sizi koparıp uzaklara götüren yolculukları ilk kez oradan başlatırsınız; el sallayarak sizi uğurlayan sevenlerinizi geride bırakarak... Ve yine, ilk orada karşılaşırsınız; sizi uzun süre bekleyenler tarafından...

Yalnız çıkılan yolculuklarda iyi bir yol arkadaşı bulmak, ne kadar da önemlidir.... Yol ayrımlarında sizi ardında bırakıp gitmek isteyenlere de yol verirsiniz bazen. Bu yüzden; bazı farklı istikametteki yollara, kısa bir süre sonra geri dönmek üzere çıkılır. Ne amaçla bulunulduğu unutulan bazı konforlu yolculukların maliyeti de, bize kesilen bilete mutlaka yansıtılır..." diyor Hasan Atilla.

1972 doğumlu Manisa/Turgutlulu, Sekiz çocuklu ailenin bir ferdi olan yazar Hasan Atilla, hem emek işçisi hem de kazançların en içe sineni olan, yalansız, dolansız, hilesiz ve hurdasızı yani beden işçisidir. Kısacası ekmeğini alın teriyle, bilek gücüyle kazanır. O'nu tanıyan arkadaşı gazeteci-yazar Mevlüt Bozkuş şöyle tarif eder: "Hasan Atilla; gözlerini kısmadan sırtını güneşe çevirip, gölgesini görebilen biri... Şanssızlıklar ve belirsizliklerle dolu yaşamında, sanal dost yumrukları ona; direnmeyi, gerçeği görmeyi öğretmiş. Hasan Atilla; hassas kalbiyle yaşamın kendisini kaleme alıyor. Objektif ve felsefi yorumuyla birikimlerini sizinle paylaşmak istiyor."

2017 Ocak ayında basılan kitabın isteme adresi hasanatilla72@gmail.com 

 

 
Toplam blog
: 65
: 3764
Kayıt tarihi
: 12.02.13
 
 

Ercişliyim. 2012 yılı içerisinde "Van Gölü Havzası ve Erciş Tarihi" 2015 yılında "Doğu ve Güneydo..