Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '14

 
Kategori
Yazılım
 

Yorum backlink bitti mi?

Bu yazımızda hem yeni açılan SEO bloğu, SEOGASTE‘yi hem de SEO’ya gönül vermiş herkes için Yorum Backlink’e değineceğiz. Yorum backlink adından da anlaşılacağı üzere yorum yapılarak kazanılan backlink örnekleridir. Önemli blog veya web sitelere girerek, yayınlanan içeriklerin altına yorum eklediğinizde ve yorumunuzun içerisinde web sayfanıza anchor text (dış bağlantı verilme işlemi) yaparsanız, yorum backlik kazanmış sayılırsınız.

Yorum backlinler, profil backlinklerin hemen ardından en az etkiye sahip olmasına karşın etkili ve bilinçli kullanıldığında kalıcı olma özellikleri ile fark yaratan SEO araçlarındandır. Burada en önemli rol, yorum backlink yapacakların üslup ve kelimeleri nasıl seçeceğine bağlıdır. Spam içerik oluşturacak şekilde kaliteli sitelere yorum backlink eklerseniz, yararından çok kat kat zararı olacaktır. Kaldı ki en son Google güncellemeleri yorum backlinklerin önemini git gide azaltmaktadır.

2 sene öncesine göre detaylı baktığımızda gördük ki Yorum Backlink daha fazla spama düşme riski içermekte. Bu sebepte alırken dikkat etmeliyiz. Fakat almamazlık yapmamalıyız. Matt Cutts’un sürekli değindi ve Özgür Gündüz’ün SEO BLOĞU SEOGASTE ‘de sürekli anlatılan doğallık durumundan yola çıkarak backlink çeşitliliğini hat safada tutmalıyız bu yüzden hiç almayın demiyoruz.

SEO ya yeni başlayacak herkes hem bedava hem en basit yöntem olduğu için yorum backlink alarak başlar. SEOGASTE bloğunda detaylıca yeni güncellemeler ve kimsenin değinmediği seo konularını bulabilirsiniz, Ayrıca yine Özgür Gündüz’ün kendi yayınladığı ” 10 adımda 100.000 Tekil ziyaretçi nasıl yapılır ” kitabınıda okumanızı tavsiye ediyorum kitaba www.seogaste.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 7
: 129
Kayıt tarihi
: 11.04.14
 
 

Deli gibi hırslı değildi. Karakterinde bir ağırlık vardı, asil ruhluydu. Hangi ortamda ne söyleme..