Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '11

 
Kategori
Müzik
 

Yüksek sadakat "live it up" Eurovision 2011 Düsseldorf

Yüksek sadakat "live it up" Eurovision 2011 Düsseldorf
 

Türkiye'yi 56. Eurovision Şarkı yarışmasında temsil edecek olan Yüksek Sadakat'ın şarkısı "Live it up" bu akşam TRT de kamuoyuna tanıtıldı.  

Dinleyin 

"Hayatını yaşa" veya "Keyfine bak" olarak tanımlayacağımız şarkının kuvvetli nakaratı ve alt yapısına ilaveten iyi bir sahne şovu ile desteklendiğinde favoriler arasında gösterilecektir. 56. Eurovision şarkı yarışmasındaki bizim yer alacağımız ilk yarı final tarihi 10 Mayıs 2011, finali ise 14 Mayıs 2011 tarihi olarak tesbit edilmiştir. Geçen yıl Manga ile birlikte Almanya'nın arkasından ikinci olmuştuk. Almanya'ya göçün 50. yılı nedeniyle bu yarışmanın Almanya'da yapılması da ayrı bir tesadüf olarak değerlendirilirken Yüksek Sadakat "Live it up" şarkısıyla birincilik için mücadele edeceğini şarkı tanıtım öncesindeki basın toplantısında açıkladı. Uzun yıllar önce sonuncu olmadığımızda sevindiğimiz Eurovision yarışmalarında son yıllarda devamlı ilk 5 içinde yer almamız, bizi bu yarışmada da ümitlendirmektedir.  

İlk değerlendirmelere göre bazı izleyiciler parçayı çok beğenirken, bazıları da hiç beğenmemişler. Ancak şarkının hızlı olması bu yarışmaya uygun bir format olarak düşünülebilir. Bir de ilk defa dinlendiğinden kulak alışkanlığı olmadığından önce beğenmeyenler birkaç kere dinledikten sonra beğenebilirler.  

 

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..