Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Eğitimci- Gazeteci-Yazar İlköğrenimini Emirdağ'da, ortaöğrenimini Bolvadin, Eskişehir, Afyon'da, Hamidiye Öğretmen Lisesi'ni dışarıdan tamamladı. Yüksek öğrenimini Eskişehir I.T.I. Akademisi, Diyarbakır Eğitim Enstitüsü, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde sürdürdü. Afyon, Ağrı, Almanya, ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kanser bahane memeler şahane

Bu konularda toleranslı Batı'da bile pek çok filmin gösterilmesi yasaklanmıştır. Ne var ki bizde böyle bir yasaklama hatta sansür konsa bazı kısımlara, bazıları önayak olup, toplumu sokağa dökerler. Sebep olarak da irtica çanlarının geliyor olduğunu, laikliğin elden gittiğini, özgür sanat ve düşüncenin ortadan kaldırılmak istenildiği ile ilgili renkli pankartlar sergilenir. Mükemmel bir paylaşımdı. Teşekkürlerimle saygılarımı gönderiyorum.

12 Aralık 2011 05:45
Haydi!!!!!... Referanduma gidelim!!!!!

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözüne inanmakyatız hâlâ. Oysa takılmışız bir parti liderinin peşine, almışız onun muhalif oldukları diğer parti liderlerini karşımıza, düşünmeye bile zaman ayırmadan liderimiz ne derse onun papağanlığını, onun piyonluğunu yapmaya devam ediyoruz. Güya seçme hakkımız var. Seçim günüydü ve buna kargalar bile gak gak gülüyorlardı. Seçme-seçilme hakkının kadınlara verilişi günüymüş. Sanki erkekler bu hakkı alabildi de... Kurulmuş bir düzen ve biz de o düzene çanak tutuyor, fanatik partizanlık yapmakla tatmin oluyoruz.

09 Aralık 2011 22:20
Anı

Güzeldi. Paylaşım için teşekkürler.

09 Aralık 2011 22:11
 
Toplam blog
: 119
: 629
Kayıt tarihi
: 01.10.08
 
 
 
 

 
Hayatınız roman ya da biyografi olarak yazılır.