Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Zeka mı güzellik mi?

Zeka mı güzellik mi?
 

Son yıllarda insanların defalarca estetik ameliyatlara yattığını görünce güzelliğe çok fazla değer verildiğini anlamak hiç de zor değil. Sanırım güzelleşerek iyi bir eş, iyi bir iş bulma heveslisi olan bayanlarımıza, karşı cinsten büyük destek ve onay geliyor olmalı ki bir furyadır gidiyor.

Yaşını başını almışından tutun da, daha körpe vücudu yeni şekillenen yaşı çok genç kızlarımıza kadar neredeyse estetik ameliyat olmayan kalmadı gibi.

Güzellik her kapıyı açar mı sizce? Herşey vücuda estetik yapılmayla bitiyor mu? Hangi erkek sadece güzel diye, konuşup sohbet edemediğii, fikirlerini, düşüncelerini, dünya görüşünü, bilgilerini yeterli bulmadıgı bir kadını eş seçer. Sadece güzel diye çocugunun annesi yapar mı?

Bir iş yerinde işlerin idaresi güzellikle mi yürütülüyor? Birikimi, kültürü olmayan süs bebeğine hangi patron şirket yönettirir veya iyi bir mevkiye getirttirir. Sadece kukla ve süs olarak kalırlar.

Tabii ki insanlar görünümlerine özen gösterecek, temiz, derli toplu olacaklar. Eğer çok göze batan ve kendilerini de rahatsız eden bir kusurları varsa düzelttirecekler. Ama bu olur olmaz vücudunun her yerini değiştirme yönünde olmamalı. Ruhsal olarak bir problem var ve kendi bedeninden uzaklaşma isteği var bu kişilerde.

Estetikle ilgili yeniliklere ve hıza yetişemiyoruz. Estetik yapılamayan tek organımız kaldı, beynimiz. Bence iyi çalışan bir beyin ve zeki bayanlar nasıl güzel olacaklarını, kusurlarını ve onları nasıl kamufle edeceklerini bilirler, kendilerini çok iyi tanırlar. Karşılarındaki kişileride nasıl etkileyebileceklerini farkındadırlar..

Siz hangisini tercih edersiniz? Zeka mı güzellik mi?

 
Toplam blog
: 9
: 814
Kayıt tarihi
: 29.07.06
 
 

Merhaba,Başlamak için ilk kelimeleri bulmak bazen ne kadar zordur. Hani yüzmeğe çalışan bir çocuğun ..